400 g suitsukana,6 dl keedetud tatart, 3-4 marineeritud kurki,1 suur tomat.

Kastmeks: 1,5 dl majoneesi, 1 dl hapukoort, aroomisoola, sidrunipipart ja soovi korral maitserohelist.

Sega kokku salatiained ja jäta maitsestuma. Puhasta ja tükelda kana. Tükelda kõik teised salati ained. Pane kõik ained kaussi ja sega kastmega, maitsesta.

KULDNE SUPP

300 g kanafileed, 2 sl õli, 1 sibul, 1 väike lillkapsas, 1 paprika, 300 g konservmaisi, 400 g kookospiima, 7 dl vett või kanapuljongit, soola, karrit, kurkumit, maitserohelist.

Tükelda sibul, kapsas, paprika ribadeks.
Lõika kanafilee ribadeks ja prae koos sibulaga õlis. Lisa kurkum ja karri ning kuumuta segades paar minutit. Kalla pannile paprika, kapsas, mais ja sega kiiresti läbi. Lisa kohe ka vesi ja kookospiim. Lase keema tõusta ja hauta 10 minutit madalal kuumusel.
Maitsesta. Puista peale maitseroheline.

PORGANDIKOOK

3 muna, 200 g õunamoosi, 500 g porgandit, 500 g täisterajahu,15 g küpsetuspulbrit, 2 g soola,100 g mett, 20 g õli, kaneeli, muskaati, kardemoni.

Koori ja riivi porgand. Vahusta munavalged kohevaks vahuks.

Sega kuivained omavahel ning lisa moos, mesi, jahu, porgand ja munakollased. Sega ühtlaseks.

Nüüd lisa ettevaatlikult segades munavalged. Vala vormi ning küpseta 200 kraadises ahjus kuni kook on kuldpruun ja sissetorgatud tikk jääb puhtaks.