Tuuli Merimaa tõi Sangaste lossi PolygonTeatri etenduse "Boob teab". 2011. aasta suvel korraldas ta Kiisatamme talus koostöös Poygonteatriga Madis Kõivu suveetenduse "Peiarite õhtunäitus", kus lõid kaasa ka kohalikud inimesed ja noored malevlased. Samuti korraldas Tuuli Merimaa Kiisatammel Lauri Saatpalu, Raivo Tafenau ja Peeter Rebase kontserdi ning Sangaste valla 20. sünnipäevaks Sangaste Seltsimajas gurmeeõhtu koos Ivo Linnaga. Ta aitas luua kontakte Tartu Kõrgema Kunstikooliga, et saada kaante vahele Sangaste valla kohalike loomeinimeste looming.

Tänu Tuuli Merimaa tegevusele on piirkonna kultuurielu muutunud rikkamaks ja mitmekesisemaks. Spordivaldkonnas sai aastapreemia meie raudnael Mati Raudsepp. 2011. aastal võitis ta Euroopa meistrivõistlustel pronksmedali vägikaikaveos ning sai kolmanda koha ka samas toimunud sumoturniiril.

Mati Raudsepp on aktiivne kogukonna liige, kelle südameasjaks on piirkonna spordielu arendamine ja eestvedamine. Tema initsiatiivil on viimastel aastatel kokku pandud Valgamaa tali- ja suvemängude edukad meeskonnad, kes on pideval tõusuteel oma saavutustes. 2011. aastal tõi Mati koos oma meeskonnaga Sangaste vallale Valgamaa suvemängudelt esikoha ja talimängudelt teise koha.

Mati Raudsepa initsiatiivil on peetud väga auväärse eaga Restu spordipäeva, mis oma loodusliku staadioni ja mõnusa õhkkonna poolest on väga populaarne sündmus kogu piirkonnas. Tänavu toimus juba 77. Restu spordipäev.