Samuti on väga probleemne 4-lapselise perekonna toimetulek ja kindlasti vajab perekond nii moraalset kui ka rahalist tuge.

Siiani pole kindel kuidas oma tavapärast tööd jätkatakse ja kuidas pere toime tuleb. Seda suurem on rõõm Teid teavitada, et tänaseks on minuni jõudnud väga hea uudis. Nimelt Viljandimaa  Omavalitsuste Liit on  algatanud Kõpu vallavalitsuse ja perekond Rähni toetamiseks toetuse kogumise.

Kõik Viljandimaa  omavalitsused on  valmis koostöös toetama  nii vallavalitsust kui ka peret.  Toetus kogutakse ja suunatakse vallavalitsusele, kusjuures Omavalitsuste Liidu juhatuse otsusega tehakse ettepanek kogutud rahast toetada ka perekonda.

Olen veendunud, et sellist omavalitsuste ühist tegutsemist oleks tarvilik positiivses võtmes kajastada. Ise, Kõpu elanikuna, on mul väga hea meel näha, et Viljandimaa Omavalitsuste Liit toetab meid ka pärast seda kui Kõpu sellest hiljaaegu välja astus. Nende toetuste najal saame uuesti üles ehitada valla ja ka meile kõigile armas pere saab oma elu joonele.