Isadepäeval alanud SK Saarde kiiruslik tšempionaat leidis samuti lõpplahenduse. Kokku osales üle 100 inimese. Kõik, kellel vähemalt neljalt nädalavahetuselt tulemused kirjas, said suud magusaks ja kingituseks spetsiaalse tšemionaadi märgi. Mõistagi premeeriti kiiremaid ja loositi peaauhinnad Sportlandilt. Väiksemaid lapsi oli nii palju, et lisaks saalijalanõudele läks loosi veel rooliga kelk. Õnnelikeks loosiauhindade võitjateks said Madis Markus Lind ja Lilit Aldoja. Vanema grupi loosiauhinna omanik on Mare Hallop.

Saarde valla aasta parimate sportlaste valimine toimus esmakordselt rahvahääletusel. Hääletada sai interneti vahendusel ja suusõnaliselt spordihoonesse teadet jättes. Igaüks sai tunnustada kedagi, kes tema arvates seda vääris. Kõik tegidki oma valiku. Ligi 30 inimest arvasid, et aasta parimad sportlased ja sporditöötajad on Saarde vallas siiski olemas. Just nende inimeste arvamus ongi tähtis. Ja kes ei märganud kedagi, ei kaotanud samuti midagi...

Saarde spordirahva TÄNUPÄEVALE kutsusime tänukirju kätte andma Kilingi-Nõmme vilistlase, klassikalise kulturismi maailmameistri - Taavi Kooviti. Tugev käepigistus maailma parimalt koos vallavalitsuse ning pöidlahoidjate tähelepanuga on täiendavaks motivaatoriks enda tervise eest hoolitsemisel ka edaspidi. Ühiselt jõusaalis raskuseid rassides sai hankida endale ka maailmameistri autogrammiga mälestusfoto.

2011. aasta parimad on:
neiu Miina Kask
noormees Veiko Vinkel
naine Katrin Vinkel
mees Reivo Keng
naisveteran Aive Vahter
meesveteran Ville Vinkel
võistkond Githa vilistlased
spordisõber (aktiivne eeskuju) Toivo Tallo
spordisõber (abivalmis eeskuju) Kuro Link