Elen ise on üdini headust täis ning säärase tegevuse eest ta omale raha ei taha, sest temale valmistab rõõmu inimeste aitamine. See rõõm, mida on näha inimeste silmades, toob lausa pisara silma. Elen räägib: "Minult on küsitud, et mida ma saan selle eest, aga ma saangi rõõmu- ja hea tunde, et saan kedagi aidata. Need emotsioonid, mis ma saanud olen, on võrratud. Minu kasu ongi see, et inimesed on õnnelikud." Ürituse teeb eriti heaks veel see, et see toob inimesed kokku ning küla hakkab rohkem koos käima. Kõik ootavad, et saaksid riideid lappama tulla, sest igaühel on siit midagi leida. Samuti on kohaletulijate huvid seinast seina: mõni otsib midagi konkreetset, teised vaatavad lihtsalt ringi ning leidub ka neid, kes otsivad miskit huvitavat, näiteks vintage riideid. Palju riiet on läinud ümbertöötlemisele või kasutatud kangastelgedel kudumise jaoks.

Korjanduse raha läks esimesel korral lasteaeda mänguasjade ostmiseks, teisel korral kooli juurde õuesõppepaviljoni rajamiseks ning kolmandal Pikavere-Mallavere külatoa tarbeks. Edaspidi plaanitakse raha koguda külaseltsi jaoks, sest vaja oleks oma platsi, teadetetahvlit, lipumasti, kiike jne. Uuest aastast on plaan hakata külatuba avatuna hoidma kindlatel kellaaegadel, mil inimesed saavad tulla riideid lappama ning üks kord kuus tahab Elen korraldada ka suuremaid üritusi.

Info Kaltsumaaniate kohta on inimeste seas kiiresti levinud ning kohale on tuldud Arukülast ja isegi Pärnust. Info on üleval olnud ka teadetetahvlitel.

Riided on Elen kohale toonud oma vahenditega, abiks on olnud ka kohalikud. Tema kaudu on toimunud heategevuslikud kaltsuüritused Kosel Mia jõulumaa tarbeks, Kostiveres ning Harku vallas. Inimesed on ka ise kappe tühjendanud ning oma riideid kaltsukasse toonud. Rahvas saab sellisest heategevusest ja omaalgatusest palju abi, sest leiab riideid, jalanõusid, mänguasju, raamatuid, voodipesu ja kodutekstiili.

Kokkuvõttes on inimesed rõõmsad, sest raha jääb alles, ning tänutunne on neil suur. Nad on liigutatud, sest saavad riideid aastateks. Oleks hirmus, kui keegi peaks kõhu kõrvalt kokku hoidma. Elenit tänati ka Raasiku valla haridus- ja kultuuritöötajate vastuvõtul, kus teda autasustati korjanduse eest. Külatoaga loodetakse jätkata, samuti teha pidevate Kaltsumaaniatega inimestele head ja tuua kohalikke kokku.