Külaliseks oli kutsutud Põhja Pensio­niameti Rapla büroo juhataja Ivari Õuna­puu, kes vastas sotsiaalvaldkonna küsi­mustele, mis enamasti puudutasid pen­sione.

Omavahel arutati ka edasisi koostöö­plaane, sealhulgas spaade külastamist, suviseid sõite Ahvenamaale jms. Tulge aga järgmine kord kohale, sest oma silm (kõrv) on kuningas!

Tavapäraselt ei lasknud liikumismän­gude juht Terje rahvast niisama istuda, ikka ringmängud ja tantsud, et luud-kon­did kangeks ei jääks ja kookidele-jooki­dele ruumi saaks. Koosviibimine kulges harjumuspärases rütmis, kuni Ants kau­gema rahva soovil nad tagasiveoringile kogus, siis sai ka pidu otsa.

Tagasivaatena veel, et Juuru vanema rahva jõulupidu peeti 28. detsembril, tor­misel ja elektrivooluta päeval, kus küt­mata ruumis aitas koosolijaid hingesoo­jus ja valgustuseks küünlajupp. Eks seda sisemist soojust aitas üles kütta ka nalja­mees Jaanus Kõrv, kes rohkem tuntud kui Küla Karla. Juba tutvustamisel oli kü­laline omas rollis: „Kui mul soni peas ei ole, olen ma Jaanus." Karla võttis enda peale ka jõulumehe mängimise. Temale esitatud soovid olid üksmeelsed: „Tulgu valgus!" Ja ime sündis, peo lõpuks oli vool tagasi! Meeleoluka õhtu kordaminekule aitas kaasa kohalik rahvapilliansambel „Imelikud".

Järgmine eakate kohtumine on 10. veeb­ruaril. Üksikasjalikumat teavet lähiüritus­test leiate ikka Juuru Valla Teatajast.