Septembris asutasime tänu Swedbank AS töötajate annetusele RLPÜ Haridus­fondi, mille põhieesmärgiks on toetada noori, kes jätkavad õpinguid pärast güm­naasiumi lõpetamist.

Sel aastal jagasime välja kümme 380­eurost toetust: Kadi Jõgimaa (Rapla vald), Taavi Nõlvak (Rapla), Margo Pruul (Saku), Ivar Olesk (Kehtna), Triin Krusell (Rapla), Marian Kuusk (Märjamaa), Britta Pan­ker (Kaiu), Mario Mutli (Rapla), Dagny Aalde (Raikküla), Kaspar Elias (Rapla).

Saalis oli päris palju rõõmsalt üllatu­nud peresid, sest sellest kingitusest ei tead­nud keegi peale juhatuse liikmete. Noo­red saavad toetuse abil soetada endale meelepärase rüperaali, mida ülikoolis õp­pides kindlasti vaja läheb. Täname kõiki, kes on meid juba rahaliselt abistanud. Kui kellelgi tekkis soov ja tahtmine pisike heategu sooritada ja toetada oma maa­konna paljulapseliste perede hakkajaid noori, siis saate oma annetuse teha: Rap­lamaa Lasterikaste Perede Ühendus, a/a nr 10220027944016. Meie ühing kuulub maksusoodustusega MTÜde nimekirja ja tuleval aastal tuludeklaratsiooni täites leia­te annetuse juba maksusoodustusena eest.

Järgmised toetuse saajad otsustatakse augustikuus.

Raplamaa suurtel peredel on päris mit­meid toetajaid eesotsas maakonna suure­mate valdadega. Meie suursponsoriks on saanud kohalik ettevõte MAMMA, kelle salatid ja pannkoogid lähevad iga üritu­sega aina maitsvamaks. Jõulupakke aita­sid seekord täita ka Rotary Rapla klubi ja perekond Pesok, vanaema Riina ja Eesti Sordiseemne kauplus Raplas. Südamlik tänu kõikidele toetajatele!

Soovime tegusat aastat ja ikka palju lapsi Raplamaale!