Kuidas siis toimetada, kui on soov külla kutsuda näiteks ansamblit, aga raha selleks pole? Siis tuleb kuskilt alata ja katsetada, mis rahvale korda läheb ja kui palju selle eest ollakse nõus välja käima. Õnneks on alati toetavaid ja aitavaid inimesi! Sõbrapäeva kohvik-klubi saab toimuma tänu Ranno Sootsi ja Viljar Solenikovi sõbralikule õla allapanekule. Katsetame siis, ehk jõuame kunagi sinnani, mil soovitud  esinejate kutsumine meie oma rahvamajja ei nõua pikka arupidamist ja kalkuleerimist, vaid me saame ise, oma osalemisega ots-otsaga kokku. Niisiis:

Laupäeval, 11. veebruaril kell 20.00 toimub Sõbrapäeva Kohvik-Klubi. Külla tuleb trio The IceBreakers koosseisus: Sulliwan, Jaanus Tüli ja Andrus Uuspõld. Plaanis on seltskondlikud mängud ja jalakeerutus. Maja poolt kohv ja tee, muu on vaja endal kaasa võtta. Pääsmed eelmüügist 5 eurot, enne algust, ukselt 7 eurot ning rahvamaja tulevasi tegemisi ja ruumide kohendamist toetav ehk „sõbrapilet" 10 eurot. Eelmüügi pileteid võib broneerida meiliteel: mariryt@gmail.com või sellest Facebook'i-Aegviidu Rahvamaja lehel teada andes. Eelmüük kestab 10. veebruarini!

Pühapäeval, 19. veebruaril kell 12.00 vastlapäeva trall Kabelimäel. Täpsem info enne sündmuse algust. Vastlapäev toimub koostöös Aegviidu Spordiklubiga.

Neljapäeval, 23. veebruaril kell 19.00 tähistame pidulikult Eesti Vabariigi aastapäeva. Külla tuleb Kolga-Kuusalu kammerkoor. Repertuaaris on nii eesti vanemad kui ka kaasaegsed autorid. Kasutage võimalust, koorimuusikat pole Aegviidus ammu kuulda olnud!

Reedel, 24. veebruaril päikesetõusul heiskame traditsiooniliselt Eesti lipu vallamaja taga, lasteaia õuel.

Külmade ukse taga ootab kevad!