Eelmisel suvel tabas varjupaika Murphy seaduste laine: et kui midagi saab untsu minna, siis ta ka läheb. Nimelt keeldus töötamast nõudepesumasin ja seejärel elektriboiler. Kus häda kõige suurem, seal abi kõige lähem. Albu valla abiga soetasime uue nõudepesumasina. Urmase tehtud sihtotstarbelise annetuse eest saime osta uue elektriboileri, mille ta ka kohale transportis ning paigaldas.

EELK Järva-Madise koguduse õpetaja Ruht Süvari jagas varjupaigale lahkelt saabunud humanitaarsaadetisest voodimadratseid, voodipesu, patju ja kardinaid.

Jõulupeo aitasid meil sisustada Tiit ja Rene, kes laulsid kitarrihelide saatel kauneid talvelaule ja jagasid jõulukinke. Uus aasta saabus varjupaika omasekssaanud rahulikul moel.

Praegu on endale meie juures kodu leidnud 18 memme-taati, kellest 11 on pärit Albu vallast, 2 Roosna-Alliku vallast, 1 Kareda vallast, 1 Tallinnast, 1 Tapa vallast, 1 Paidest, 1 Ambla vallast, ning mõned inimesed on lausa järjekorras kohaootel. Loodame siiralt, et tulevikus valmib uus, eakate ja puuetega inimeste jaoks projekteeritud maja, kus jätkub ruumi kõigile soovijatele.