Jaanuaris laekusid maja personalilt tunnustust väärivate kandidaatide ni­med. Positiivne oli see, et läbi erineva­te kategooriate olid ära märgitud kõik lasteaia töötajad. See näitab tugevat ja ühtehoidvat kollektiivi, kus keegi ei jää märkamatuks ja kõikidest hoolitakse. Põhjendused, miks üks või teine inimene tunnustust väärt on, olid põhjalikud ja läbimõeldud.

Hoogne ettevalmistus käis rühmades kostüümipeo ettevalmistamisel. Otsiti parukaid, sabasid, kõrvu ja muud atri­buutikat. Lapsed olid põnevil, kes milli­ses kostüümis hommikul lasteaeda tuleb ja kas ikka õpetaja ka kostüümis saabub.

Nii juhtuski, et hommikul last lasteaeda toonud lapsevanem kohtus hoopis Pipi, Sammalhabeme või hundiga. Rühm aga oli täis karusid, lumehelbekesi, multifil­mitegelasi, Rapunsleid jne... Äratund­misrõõmu oli palju.

Vaatamata käredale pakasele tulid meie sünnipäevale ka külalised, kes südamli­ke õnnitlustega päeva veel erilisemaks muutsid.

Iga päev saab õhtuks otsa ja sai läbi ka sünnipäev.

... muinasjutuline, muinasjutte täis sün­nipäev see meelde jääb. Jääme ootama järgmisi.


2011/2012 õppeaasta parimad – Anu Rannamets (vasakult), Liis Randmer, Valve Voites, Airet Kungus, Imbi Lomp, Mari Männapsoo, Jana Semjonov, Katrin Kivisild. Foto: Endla Aav