sõnul on Baltikumi ja Skandinaavia suurim ühiskalastamine Viljandi järve jääl täiesti eriline üritus, millesarnast ei leia tegelikult ka kogu Euroopast. "Selleks, et rõhutada ürituse rekordilist mõõdet, otsustasime suurtoetajana kalastusvõistluse käigus teha esmakordselt Eestis 20 000 rohelisest, valgest ja punasest pallist koosneva pikselpildi," ütles Levandi. Tema sõnul on järve jääle loodava pildi suurus 28 ruutmeetrit.

Võistlusel osalevad kalastajad pääsevad järve jääle märgistatud ahvenaid püüdma täpselt keskpäeval. Kuldkala programm järve kaldal algab mõned tunnid varem. "Kuus südikat Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia noort alustavad pikselpildi loomist kell 10 hommikul," kinnitas Levandi. "Kõik pealtvaatajad on oodatud vaatama, kuidas Eesti suurim pikselpilt valmib," ütles Levandi ja lisas, et pilt, mis kujutab Pafi logo, peaks olema hästi vaadeldav ka Viljandi lossimägedest, kus avaneb kogu järvele suurepärane vaade.

Internetimängude portaal Paf loosis eile välja ka "Kuldkala" VIP-paketid kahele, mis sisaldab ööbimist Viljandi Centrum hotellis koos õhtusöögiga, pääsmeid "Kuldkala kalapeole", sooja sööki ja jooki järvejääl, ning osavõttu talvisest "Aaretejahist". VIP-paketi loosimises osalemiseks tuli mänguportaalis Paf teha ennustus "Kuldkala 2012" saagi kohta. Kuldkala VIP-paketi võitsid Marika K. Ja Irina F. Ennustus on avatud veel kuni reede õhtuni.

Korraldajad ootavad Kuldkala võistlusele Viljandi järvel rohkem kui kümmet tuhandet inimest.

Rahvusvaheline litsentseeritud mänguportaal Paf.com pakub laia valikut internetimänge ja spordiennustusi Rootsis, Soomes, Eestis ja Hispaanias. Mänguportaal Paf.com toetab olümpialiikumist ning on Eesti Olümpiakomitee koostööpartner alates 2006. aastast. Ettevõtte põhimõtteks on suunata põhitegevusest teenitud kasum heategevusse, sotsiaaltoetusteks, samuti kultuuri- ja erinevate keskkonnaprojektide elluviimiseks.