Sportimisele vahelduseks võtsid lasteaialapsed ette ka jalutuskäigu koolimajja vaatamaks õpetlikku etendust "Taskutark".

Lisaks igapäeva tegevustele ongi lasteaias käima läinud Rahvatantsuring, kust vanema rühma lapsed kõik aktiivselt osa võtavad, pluss nooremad koolilapsed. Lastele väga meeldib. Täname õpetajat ja rahvatantsu maaletoojat Railit.

Lõpetuseks mõned jaanuarikuus äramärkimistväärivad teod ja tänusõnad. Lisaks Rannakarpide (4- 7a) Anni-Marii emale, kes on meid pabermaterjaliga rikastanud, täname sama teo eest Rannakarbi rühma Marianni ema ja Markuse ema vahvate tühjade anumate eest, mis rühma mänge ilmestavad ning Kahro vanaema õppematerjali, "Puude doomino"eest, et õppida paremini tundma oma metsade tähtsamaid elusolendeid - puid.

Päikesekiired tänavad Teedu-Priidu isa vahvate kardinapuude eest - nüüd on kolm statsionaarset onni juures. Terve lasteaiapere tänab Võiste Naisseltsi kingituse eest, so värviliste kaltsuvaibakeste eest ja onu Urmast üllatuskingituste eest. Poiste populaarsemad mängusõiduvahendid ongi olnud meil põhiliselt traktorid erinevate haagistega, eks kodudes tehakse veel traktoritega tööd, mõned isad rühmast ajavad meie enda lasteaiateed lumest puhtaks ja lasteaianaaber on ka üks töökas mees, kes traktoriga permanentselt töötab. Naaber ilmselt ise ei teagi seda, et on lasteaialastele juba aastaid auväärt eeskujuks, nii palju kui üks töökas Eesti mees võib üldse olla. Tänud temale ka ja terviseid ning jõudu tööle.