Selle üle on siiralt hea meel, sest juba ammu oli vajadus lisavahendite järele. Kahjuks pole treeningute osalustasust võimalik selliseid investee­ringuid teha ja siinkohal on ainsaks võimaluseks kohali­ku elu, sealhulgas sportimis­võimaluste, mitmekesistami­seks erinevad toetusprog­rammid.

Aeroobikatreeningud on nüüd ka Antslas muutunud vaheldusrikkamaks ning li­hastreeninguid aitavad tõ­husamaks muuta lisaks stepi­pinkide ja hantlitele juba varemsoetatud kummilindid ning kodukootud "vaibad", mis on eriti tõhusad kere­lihastele ning pakuvad eri­nevaid võimalusi ka jala­lihaste toonuse tõstmiseks.

Ootan jätkuvalt oma tree­ningutesse naisi ja miks mitte ka meesterahvaid. Treenin­gud algavad lihtsa soojen­dusega, millele järgneb aeroobne osa, kus saab aren­dada koordinatsiooni, tasa­kaalu ja lihtsalt tunda end mõnusalt kergelt tantsides.

Treeningutes on nüüd pööratud põhirõhk lihastree­ningutele, kus erinevaid har­jutusi tehes tõstetakse nii suuremate lihasgruppide too­nust kui trimmitakse kõige probleemsemaid lihaseid.

Treeningud toimuvad esmaspäeviti ja neljapäeviti kell 18.30 Antsla Gümnaa­siumi võimlas. Tunni hind

2.20 eurot. Kasulik on soe­tada endale kuukaart, mis järjepidevalt kohalkäimise korral võib tunnihinnaks teha vähem kui 2 eurot.

Suur täna stepipinkide ja hantlite soetamise toetuse eest KOPile ja traditsioo­nilise aeroobikaõhtu korral­damise toetamise eest Antsla vallavalitsusele.