Ulvi rahvamaja ruumid, noortetuba, üritustesaal ja väike köök annavad võimaluse korraldada üritusi erineva sisuga - sõbrapäeva tordi kaunistamisest kuni mängude õhtuni või lausa DJ koolituseni välja. Loodan ka, et kaks arvutit ja piljardilaud ei jää nurka tolmu koguma.

Kindlasti on noortel oma osa Mõedaku vastlapäeva sisustamisel, mängujuhina loodan noorte osalusele ja abile. Vastlapäeva trall ootab meid 26.veebruaril. Pole saladus, et valla võimalused kaasaegse noortekeskuse sisustamiseks on liiga kitsad. Sellele reaalsusele saame leevendust kui mõtleme, mida saame ise ära teha.

Valla osalus projektide kaasfinantseerimisel on projektikonkurssi lahutamatu osa. Ootame ka annetusi, kindlasti on selliseid asju, mida pole kahju noortele ära anda. Meie vajame mööblit, arvuteid, mängude tarvikuid ja tehnikat ning igasugune abi on meile alati teretulnud.

Kutsun kogu valla rahvast osalema noorsootöös, sest siis oleme ka ise noored vaatamata vanusele ja ametile! Ja laulusõnad: „...noorus ei tule iial tagasi" ei ole ka enam nii kurvameelsed!

Ilja Golomb Ulvi noorte huvijuht tel. 55 614 260 ilja@golomb.ee