XXX Võrtsjärve talimängud avati pidulikult lipu heiskamisega, iga valla esindajad said maja seina äärde ka oma valla lipu lehvima panna. Et mängudest osavõtjatel väga külm ei hakkaks, toimus tervisespordikeskuse ees virgutav võimlemine, hoogsa muusika saatel tantsisid treeneri eeskujul peaaegu kõik kaasa. Kahjuks jäid külma tõttu ära suusatamine ja kelgutamine, kuid nende asemel said lapsed oma oskusi näidata elektroonilistest püstolist lastes ning pallikeeglit mängides. Veel võeti mõõtu lauatennises ja mälumängus.

4. veebruaril, täiskasvanute võistluspäeval jäid liigse pakase tõttu ära suusatamine ja reesõit, teised mängud - võrkpall, lauatennis, male, autode lumerada, laskmine ja mälumäng toimusid plaanipäraselt.

Sobivaid tegevusi leidus igale maitsele, niisama nukrutsema ei pidanud keegi. Kes endale sobivat võistlusala ei leidnud, elas teistele kaasa.

Tänud kõigile korraldajatele ja osavõtjatele! Jääme huviga ootama järgmisi talimänge ning loodame veidike soojemat ilma, et saaks võistelda ka suusatamises ja kelgutamises.