Kaido Kiin on inimene, kes ei põlga ega pelga pikki tööpäevi, ei kannata lohakust, on nõudlik, kuid õiglane oma töötajate vastu. Lauka Saeveskis peetakse lugu töökatest inimestest.

Üksjagu julgust on nõudnud osalemine valla pikaajalistele töötutele mõeldud projektis, kuid Lauka Saeveski on olnud osavõtlikuks ettevõtteks, mis on võimaldanud mitmel kohalikul inimesel uuesti tööturule pääseda. Sõbraliku ja asjaliku inimesena on Kaido Kiin võimaluse korral alati vastutulnud Lauka külaseltsi abipalvetele, olgu selleks jaanitule lõkkematerjali täiendamine, abi ehitusöödes või isegi meie isetegevuskavas meremeherollis osalemine. Kaido Kiin on andnud suure panuse vallaelu edendamisse ning väärib tunnustust.

Esitaja: Lauka piirkonna külaarendusselts MTÜ: Vilve Kirs, Heli Harak, Arno Kuusk, Katin Sarapuu, Liilia Otsing, Velli Barinov.

Lauka Päevakeskus ja seeniortantsurühm Marta esitasid valla preemia kandidaadiks Heli Haraku.

Oma töökohal, Lauka Päevakeskuses, on Heli kohusetundlik, nõudlik ja abivalmis inimene.

Tantsurühma Marta liikmed peavad Helit heaks juhendajaks, ning on tema tööga väga rahul. Heli on nõudlik nii enda kui ka teiste suhtes.

Heli eestvedamisel toimub Laukal mitmeid üritusi, alati on ta oma tööga ja ideedega abiks.

Heli on tantsurühma Marta liikmete ja ka kogu Lauka piirkonna inimeste innustaja ja eeskuju oma positiivse ellusuhtumisega.

Esitaja: Tantsurühm Marta ja Lauka Päevakeskuse nimel Liisi Ülemaantee