• Palun tutvusta esmalt pisut ennast.

"Töötan Päästeameti Lääne päästekeskuse tuleohutuskontrolli büroos vaneminspektorina. Tööst vabal ajal tegelen käsitöö ja kunstiga. 2006. aastal lõpetasin sünnilinnas Mõisakülas keskkooli."

  • Kuidas tekkis mõte võtta osa võistlusest "Noor moelooja

2012"?
"Olen Karksi-Nuias toimuval „Noore moelooja" võistlusel osalenud nüüd juba neli korda, seejuures moeloojana varem saanud kahel aastal esikoha. Tänavu läksin sinna Mõisaküla kooli 1.-3. klassi rühma juhendajana, sest see tundus mulle põnev väljakutse.

  • Mis oli proovide läbiviimisel kõige raskem ja toredam?

"Lapsed oli võistlusele minekust väga põnevil ja huvitatud. Nendega nädal aega järjest iga päev proovi teha polnud üldse raske - lapsed ei väsinud kordagi. Vaatamata õues valitsevale pakasele, olid nad igal õhtul noortetoas proovis kohal ja tegid kaasa suure rõõmuga."

  • Riided, ehted, soengud, näomaalingud - kust tuli selline idee?

"Kollektsioonis olid Mõisaküla käsitöötoa juhendaja Juta Jalaka õmmeldud vahvad lipsukotid ja makilintidest meisterdatud kõrvarõngad. Ehteid valmistati koos lastega. Lapsed meisterdasid endale oma käe järgi särgid, kaunistades neid lipsukeste ja säravate litritega ning kaunistasid ka makroflex'ist valmistatud pulgakommid, mida aitas meil meisterdada Karl Õigus. Lipsuseelikud ja lipsupüksid, soengud ja näomaalingud võtsin enda teha. Materjali saime EKNK Mõisaküla koguduse poest "Jätkub rõõmu".
Võimatu on öelda, kust tuli idee - see lihtsalt oli õigel ajal õiges kohas. Tänu erinevate inimeste koostööle saavutasimegi lõpptulemusena võidu."

  • Mida soovid veel lisada?

"Suur tänu Mõisaküla linnavalitsusele, kes toetas meid sõidu-, toidu- ja materjalikulude katmisel. Samuti perekond Kotšetovile ja linna sotsiaal- ja noorsootöö spetsialist Kati Puidetile, kes külmale vaatamata tulid oma autodega, et lapsi kohale toimetada. Aitäh veel Tauno Saule, kes oli kaasas, et kõiki meie tegemisi võistlusel jäädvustada.