Kuidas aga oma päevast mängukodu õnnitleda? Ikka temast hoolides, omavahel sõbrad olles, lõbusasti mängides, lauldes, tantsides. Kui saali sein sai kaunistatud kõige ilusamate omatehtud kaartidega, lauliski iga rühm sünnipäevalaulu ning loeti ette isetehtud tervitusluuletusi. Lauldi ka üheskoos ja tantsiti mitu tantsugi, kus tillemad pidid ringi keskel oma samme seadma, sest nii suure pere jaoks kipub saal juba väikesekski jääma. Salamahti piiluti ukse poole, sest alati on pidupäeval ka midagi magusat pakutud. Seekordki ei pidanud lapsed pettuma.

Vahetult enne pidupäeva toimus asjalik ja töine lastevanemate ning vallavalitsuse liikmete ühine koosolek, kus pandi kirja kõik hea ja halb ning ka soovid ja võimalused. Neid on nüüd töötajate poolt mitmel korral ja moel vaagitud ja valla toel täitma asutud. Majas on direktor Luive Rehandi juhtimisel soe ja sõbralik õhkkond, valitud on ka peatselt tööle asuv õppealajuhataja ja õpetaja.

Kui külmapühad kord mööda saavad, küllap võtab peagi saabuv kevad meie laste silmist eeskuju ja on niisama mõnusalt vallatu ja rõõmus.