30. novembril toimus maakondlik saksa keele olümpiaad. Tõrva gümnaasiumit esindas Kevin Sults, kes võistles B-keele kategoorias ja sai 8. klasside arvestuses 4.-5. koha. Juhendas õpetaja Dagmar Parts.

10. detsembril toimus geograafiaolümpiaadi piirkonnavoor, millest võtsid osa 16 meie kooli õpilast. Oma vanuseklassis sai 1. koha Urmo Kannukene, 2. koha Silver Holm, 4.-5. kohta jagas Sille Lääs, 5. koha sai Marel Jaama, 6. koha Eva-Lotta Jõemägi ja Gerol Kallo, 7. koha Taavi Tõnisson, 7.-8. kohta jagas Triin Jaansalu. 9. koha said Heilis Veesaar, Marian Orav, 11. koha Kelly Viks, 13. koha Meelis Matvei, 15. koha Eneli Uusmets, 16. koha Romet Piller, 16.-17. kohta jagas Karl Karpov ja 17. koha sai Erlis Sprenger. Juhendas õpetaja Laine Tangsoo. 14. jaanuaril toimus füüsikaolümpiaadi piirkonnavoor. Osales 8 õpilast. Oma vanuseastmes sai 3. koha Ago Jaani, 5. koha Kevin Sults, 6. koha Marel Jaama ja Matthias Markus, 7.-8. kohta jagas Triin Jaansalu, 10. koha sai Tanel Tõemets, 11.-13. kohta jagas Sven Veskijärv.

Gümnaasiumiastmes tuli 4. kohale Deivid Drenkhan (kokku 8 osalejat). Kuna kohad näitavad päris häid tulemusi, siis aususe mõttes olgu lisatud, et osalejaid oli suhteliselt vähe, kuid päris viimaseks ei jäänud keegi. Juhendas õpetaja Avo Sults. 20. jaanuaril toimus emakeeleolümpiaadi piirkonnavoor.

Meie kooli esindasid Marel Jaama, kes sai 7.-8. klasside arvestuses 15. koha, ja Triin Jaansalu, kes jagas 20.-21. kohta. Kokku võistles selles rühmas 40 õpilast. Õpilasi juhendas õpetaja Marge Viljaste.

21. jaanuaril toimus bioloogiaolümpiaadi piirkonnavoor.
Tõrva gümnaasiumit esindas 12 õpilast. Oma vanuseklassis said 2. koha Marel Jaama, Urmo Kannukene, 2.-3. kohta jagas Andres Holts, 4. koha sai Kaie Leppik, 5. koha Helen Hiiob, Toomas Rüütel ja Maarit Meltsas, 7. koha sai Teele Mekk, 10. koha Karl Karpov, 13. koha Triin Jaansalu, 18. koha Sander Lepik ja 20.- 21. kohta jagas Kevin Sults. 6. klassi õpilasi juhendas õpetaja Liia Ortus ja 7. ning 8. klassi õpetaja Tiia Tamm.

28. jaanuaril toimus matemaatikaolümpiaadi piirkonnavoor 4.-12. klassidele. Tõrva gümnaasiumit esindas 18 õpilast. Oma vanuseklassis sai 1. koha Eduard Lotov, 2.-3. kohta jagas Urmo Kannukene, 3.-4. kohta jagas Miko Sein, 4.-6. kohta jagasid Madis Lepikov ja Askar Neumann, 5. koha sai Andres Holts, 6. koha Sander Lepik, 6.-8. kohta jagas Allan Alikas, 7. koha sai Laura Jaakson, 8.-9. kohta jagasid Ago Jaani ja Marel Jaama, 11. koha sai Michael Kevin Karlson, 12. koha Triin Jaansalu, 12.-15. kohta jagas Joosep Elango, 16. koha sai Cris Hallik, 16.-19. kohta jagas Eric Engelbrecht, 18.-19. kohta Andreas- Edmunds Ereline ning 29. koha sai Erika Buda.

Õpilasi juhendasid õpetajad Meeri Raide (4. kl), Aivi Mehide (5. ja 8. kl), Hiie Kokamägi (6. ja10. kl) ja Malve Zimmermann( 4. ja 7. kl).

4. veebruaril toimus keemiaolümpiaadi piirkonnavoor. Olümpiaadist võttis osa 17 õpilast.

Oma vanuseklassis sai 1. koha Urmo Kannukene, 1.-2. kohta jagas Gerol Kallo, 4. koha said Kevin Sults ja Erika Akmetin, 5. koha sai Marel Jaama, 6. koha Klaarika Kaat, 8. koha Triin Jaansalu, 10. koha Ago Jaani, 11.-12. kohta jagasid Alice Rehkli ja Cristin Soots, 12. koha sai Heilis Veesaar, 13.-14. kohta jagas Keidi Leppik, 14. koha sai Kristin Jänes, 16.-17. kohta jagas Nele Tomson, 21. koha sai Katrin Saarep, 22. koha Merlin Kalmus ning osales ka Djanno Tipka. Õpilasi juhendas õpetaja Anne Õunapuu.

Olümpiaadidest on meie õpilaste jaoks tulemas veel ajaloo- ja loodusteaduste olümpiaad.

Õnnitleme meie oma kooli muusika- ja tantsuõpetajat ning head raamatukogutädi Ene Vilipuud, kes sai tunnustuse Kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupilt kultuurialal ning pälvis aastapreemia.

Ene Vilipuu sai tunnustuse kui Tõrva gümnaasiumi tantsuõpetaja ja laulukooride dirigent, kelle tantsu- ja koorikollektiivid osalesid noorte laulu- ja tantsupeol. Ta oli ka maakonna tantsupeo ja memme-taadi suvepeo lavastaja ning puhkeõhtute juht. Võta vastu meie õnnitlused ja kallistused ka leheveerul. Samuti suur tänu sulle, õpetaja, kes sa teed tänuväärset tööd ja õpetad ning juhendad neid õpilasi, kes ikka tahavad olümpiaadidel esineda. Tänu ka sulle, õpilane, kes sa õpid hästi ja ei pea paljuks esindada kooli ka pakaselise ilmaga, ning sulle, lapsevanem, kes sa alati toetad ja innustad oma lapsi.