Tõsi, eks ma isegi natuke kahtlen, sest töökohustusi on palju ning vastutus suur. Selletõttu leian, et praegusel hetkel pole õige aeg kirja panna suuri sõnu ja lubadusi. Ennekõike tuleb tööle asuda ning raskustega/ õnnestumistega silmitsi seista. Oma oskusi ja teadmisi arvestades soovin jätkata Ivi poolt algatatud ettevõtmisi, kindlasti tahan rohkem tähelepanu pöörata vallasisestele spordiüritustele, noorte tegevuse toetamisele ning olla avatud eakamate inimeste ettepanekutele ja soovidele. Ettepanekuid, nõuandeid ja ka kriitikat ootan telefoninumbril 5165728 või e- maili aadressil sirje.parnapuu.001@mail.ee

Lugupidamisega
Sirje Pärnapuu
Haanja valla kultuuritöö juht alates
20. veebruarist 2012
.

Veebruaris toimunud spordi- ja kultuurisündmused:

3. veebruaril oli võimalus Haanja rahvamajas mägesid ja meresid vallutada imeilusa flöödi- ja kitarrimuusika saatel;

10. veebruaril sai osaleda naisrahvatantsurühma „Viisu- Liisud"15. sünnipäevapeol;

21. veebruaril toimus Ruusmäe ja Misso mudilaste vastlatrall; Päev oli mõnusalt tuisune, kuid ega lapsed sellest heitunud. Maha sai peetud hulgaliselt võistlusi ning vastladisko. Kõhtu sai täita vahuste vastlakuklite ja vastlasupiga. Aitäh väikestele ja suurtele vastlapäevalistele!

23. veebruaril toimus Eesti Vabariigi 94. aastapäevale pühendatud kontsert- aktus Haanja rahvamajas.

24. veebruaril sai Ruusmäe kooli staadionil nautida mõnusat talveilma ja ühiselt vastlaid pidada.
Võistluste võitjad: kummikantimine- Siim Läte, lumeviskamise võistlus- Jaan Parts, juurviljakasti tõstmine- Ele Pant, mäkketõusuvõistlus - Jaanus Talo ja Liana Lillipuu, vildivise- Jane Koemets ja Aivar Pärnapuu.
Võistkondlik saanisõit nõudis julgust ja vaprust, eriti naistelt. Naiste võistkonnas jagasid koos hirmu Edith Saks, Moonika Vesselova, Katrin Pilt, Ele Pant ja Viivika Vulf. Kiireima ajaga sõitsid mäest alla ja tirisid saani mäele tagasi Jaanus Talo, Urmas Talo, Aivar Pärnapuu ja Juri Gotmans. Kiita tuleb ka vapraid poisse: Gren Kangrut, Germo Pärnapuud, Karlis Talot, Gert Talot - ega nende võistkond võitjatele palju alla jäänudki. Pikimad linad kasvavad Priit Lüüsil! Kiisu Regiinaga said lapsed võistelda ning lumeskulptuure ehitada. Suur, suur tänu toetajatele: OÜ Loyde, OÜ Meisli, OÜ Lilywhite, Haanja vald, Stokker, Jaanus Talo, Urmas Talo, Lainar Lepaste, Päärn Oppar, Ruttar Peelo, Ilga- Ilona Pärnapuu. Erilised tänud Regiinale, Janekile, Sanderile ja supikeetjale Helgi Otsale!

Meeldiva päeva järel jäi hinge kriipima küsimus - miks küll ei tuldud korteritest/majadest välja ühiselt päeva nautima? Korraldajatena nägime vaeva võistluste ettevalmistamisega, toetajate leidmisega, seda ikka suures lootuses, et tullakse ja üheskoos olemisest tuntakse rõõmu. Maitsvat vastlasuppi ja vastlakukleid oleks jagunud kõikidele, kuid... suur aitäh kõikidele, kes kohale tulid ja päeva mõnusaks muutsid!

·25. veebruaril toimus 40. Haanja maraton.

·Toimus mitmeid spordivõistlusi.

·Ruusmäe raamatukogus olid avatud näitused.

Hilinenud tänuavaldus

Suur tänu kõikidele, kes aitasid kaasa Rogosi mõisa jõulumaa suurepärasele kordaminekule!
Sirje