Igal aastal saab päevale valitud ka pealkiri. Meie valik oli „Eesti lugu", mis tähendas, et mängiti Eesti lugusid. Kuna esinejaid oli palju, siis sai kontsert jagatud kaheks osaks - esimene pool oli rohkem kaldu rahvamuusika poole ning teises pooles esitati erinevate Eesti autorite loomingut. Leidsime, et veebruarikuu on väga sobiv aeg Eesti muusika mängimiseks: sellesse kuusse jääb Tartu rahu aastapäev ning ka vabariigi sünnipäev. Nii oli osalejail võimalus end juba pidulikule lainele häälestada. Et päev stiilsem saaks, panime endile rahvariidedki selga. Et koos oli palju erinevate koolide rahvast, kes Iisakusse just sageli ei pruugi sattuda, siis kahe kontserdi vaheajal viisid 12. klassi õpilased Taavi Taluste, Karen Isabel Talitee, Oliver Kask ja Kaspar Kärner läbi ekskursiooni ja näitasid meie koolimaja.

Kontserdil esitati hulgaliselt toredaid numbreid, kindlasti jäi eredalt meelde Kiviõli ansambel oma viie kandlega, Kadri Mägi oma plokkflöödiõpilasega Rakverest, Kauri-kooli kitarritüdrukud, Eduard Kaiva särtsakas ansambel Ahtmest, meie Nazar Altorvi virtuooslik klaverimäng, käsikellade ansambel Aserist. Sai näha-kuulda pille, mida meie koolis ei õpita nagu flööt, klarnet ja saksofon.

Päeva lõpetas ansambel „Tuulepuu" esinemine. Tegemist on Karksi-Nuia Muusikakoolist välja kasvanud ansambliga, mida juhendab „Untsakate" pillimehena tuntuks saanud Margus Põldsepp, kes on Karksi-Nuia Muusikakooli direktor. Ansambel on 8-liikmeline - viiul, plokkflööt, basskitarr, kandled, kitarr, lõõtsad. Esitatavad lood on peenelt seatud ja maitsekalt esitatud. Ilus näide, kuidas Eesti muusikat teha tundlikult ja traditsioone austavalt.