Meil seal väga hea liumägi olemas, kust allalaskmine pakkus tõelist lõbu. Snowtubidega saab paraja hoo sisse ja head võimalust mõnusat liugu lasta ei jätnud proovimata keegi.

Igal tulijal oli kaasas kelk või mõni muu liulaskimeks sobiv asi ja lahti aetud rajal said võistelda ka kõige väiksemad osalejad vedamisvõistluses. Ikka lapsevanem või vanem õde-vend vedamas ja väiksemad kelgul sõitu nautimas.

Kõige põnevamaks ja üllatavamaks läks siis, kui äkki mootorimürinaga kultuurimaja juurde kihutas ATV koos tõelise saaniga (mida varemalt hobused vedasid). See tekitas kõigis suurt elevust ja sõiduhimu.

Esimestena said adrenaliinilaksu kätte eakamad vastlalised, kes alguses veidi kahtlesid, kas ikka julgevad selle riistapuuga sõitma minna või mitte. Kuid ega neil lastud pikalt mõelda, aidati saani, tekk peale ja vastlasõit algas.

Tagasi jõudes olid kõik väga väga rahul, sest pole ju ammu enam reega sõita saanud ja hobune ikka veidi teine kui ATV.

Mõne aja möödudes oli kuulda nime eurohobune! Mis asi see on? Meie nooremad osavõtjad ristisid ATV ja ree eurohobuseks ja selleks ta jäigi. Tore nimi!

Selle eurohobuse eest saame olla tänulikud Kalev Kõivsaarele, kes mitu tundi pakkus unustamatut lõbusat sõitu meie vastlapäevalistele.

Lõpuks läbimärjana kultuurimajas riideid vahetades ei kurtnud ta väsimuse üle, vaid oli väga rahul - nii paljud said mõnusa sõidu osaliseks. Tuhat tänu sulle Kalev!

Et ilm läks järjest kurjemaks ja kultuurimajas oli ootamas hernesupp, tee ja vastlakuklid, siis mitmed õues tegemata jäänud mängudvõistlused otsustati kultuurimajas soojas teha. Peale kõhukinnitamist saidki lapsed mängida-võistelda ja suured inimesed omavahel suhelda.

Osavõtjate rõõmsaid nägusid nähes, usun ja loodan, et kõik jäid selle toreda päevaga rahule.

Aitäh Riinale, Eijale, Hiiele, kes lastega võistlesid, mängisid. Sireedale, Tiinale ja Hiiele, kes ettevalmistusi teha aitasid! Heikile, kes pilte alati meist teeb!

Järgmisel aastal jälle vastlad tulemas!

Kaunist kevade ootust kõigile!