Veel on edasi anda rõõmus teade. Eelmise aasta lõpul hüüdsime välja rahvamaja logo konkursi. Aegviidule omaselt ei olnud osavõtt rohke, ent see ei vähenda sugugi tulemuse väärtust! Logo konkursi võitjaks osutus Gerly Vaikre, kelle töö iseloomustab rahvamaja avatust kõigile eri vanuses huvilistele. Nüüd on meilgi oma tunnusmärk, pilt, mis seostub Aegviidu rahvamaja tegemiste ja sündmustega ning millega on kena tänada. Palju õnne Gerlyle!

Neljapäeval, 8. märtsil kell 14.00 tähistab klubi „Kuldne sügis" lauldes naistepäeva. Kõik klubilised ja muidu huvilised on väga oodatud. Osalustasu on 2 eurot. Täpsem info Koidult: 53664138 või 6047301.

Aga märtsikuu on teatrikuu ja nõnda saab see sel aastal olema ka Aegviidu rahvamajas!

Esmaspäeval, 12. märtsil kell 10.00 tuleb projekti Teater maale raames lastele esinema MTÜ Miksteater G.Rodari/K.Rannik etendusega TELEFONILOOD.

Pisut tutvustuseks: „Elas kord Vareses sinjoore Bianchi. Ühe firma esindajana reisis ta kuus päeva nädalas mööda Itaaliat. Pühapäeval jõudis ta koju, esmaspäeva hommikul asus uuesti teele. Kord ütles sinjoore Bianchile tema väike tütar: „Isa, palun jutusta mulle igal õhtul üks jutt." Niimoodi siis juhtuski, et igal õhtul täpselt kell üheksa helistas sinjoore Bianchi, ükskõik kus ta ka parasjagu viibis, Varesesse ning jutustas tütrele ühe loo..." Kui paljud lapsed kuulevad õhtuti unejuttu emalt või isalt, elavas esituses? Ja kas tähtis on ainult ettelugemine kui akt iseenesest või aja leidmine lapse jaoks, koos veedetud aeg, päevale punkti panemine? Mis võib toimuda ühe lapse hinges, kelle isa on aastaid ära tööl? Mida tunneb isa, kes on perest lahus kuus päeva nädalas? Kas lahus elav perekond on ikka perekond? Dramaturg ja lavastaja: Kaido Rannik, kunstnik: Jana Volke. Osades: Aita Vaher, Kristo Toots ja Kaido Rannik

*Etendus toimub rahvamajas ning sissepääs on teatrikuu puhul kõigile tasuta!*

Reedel, 16. märtsil kell 19.00 tuleb teatrit tooma Jõelähtme rahvamaja LavaGrupp. Kavas on Anton Tšehhovi igihaljad lühinäidendid ABIELUETTEPANEK ja KARU. Jõelähtme LavaGrupp on loorbereid lõiganud lähedalt ja kaugelt harrastusteatrite festivalidelt. Viimati saavutati Türil toimunud Eesti harrastusteatrite riigifestivalil, kus osales üle Eesti 12 truppi, festivali peaauhind. LavaGrupi lavastaja ja eestvedaja on Maie Ramjalg.

Pääse etendusele enne algust kohapealt 3 eurot.

Ning viimasena, kuid sugugi mitte vähem tähtsamana, annan teada, et märtsis saab lavaküpseks ka Aegviidu Kooli näiteringi õpitu. Selleks on Andrus Kivirähki „Sibulad ja šokolaad." Etenduses osalevad: Ekke Tõnn Rütman, Rainer Talvik, Mark Eemil Mustonen, Kertu Noor, Renaate Noor ja Anett Käärma. Etenduse lavaletoomisel on kaasa aidanud rahvamaja kunstiring Ülle Linnuste eestvedamisel, kelle käe all valmisid dekoratsioonid; suur tänu ka Ranno Sootsile, kes aitas materjalidega. Toetuse ja abi eest tänan veel Halje Piibelehte, Jüri Rütmanit, kogu Aegviidu Kooli peret ja kõiki noorte näitlejate vanemaid ning muidugi noori endid, kel on jätkunud kannatust pika perioodi jooksul mahuka materjaliga tööd teha.

Esietenduse toimumisaeg rahvamajas selgub õige pea. JÄLGIGE REKLAAMI!

Meeldetuletuseks: reedeti, kell 17.30 käib koos klaasikunstnik Kaire-Leen Variku juhendatav kunstiring. Materjaliks, millega hetkel tegeletakse, on klaas. Kõik uued ja endised huvilised on oodatud liituma!

Kevadet põue ja õue ka!