Pärast võistlusi ootasid meid koolimajas kuum tee ja maitsvad vastla­kuklid. Parimaid autasustati kleepsude ja auhindadega. Toimus ka lo­terii.

See päev oli kaunis, täis päikest ja toredaid elamusi - kõik tegid pikki liuge, kuid mõni tuli ka uperpallitades mäest alla, keegi kukkus libedal suusarajal või „kadus" teatevõistluses kelgult ära! Kes võitsid? Arvan, et kõik võitsid! Päev värskes õhus koos kogu perega ongi parim võit!

Aitäh kõikidele osavõtjatele! Aitäh abilistele-kohtunikele -Astrid Gut­tunen, Riina Pant, Ene Kaasik, Inga Bratka ja Mait Bratka! Nii maits­vaid vastlakukleid, nagu meie vastlapäeval sõime, küll kauplusest ei leia! Suur, suur tänu Jana Semjonovile! Suured tänud maitsva tee eest Anne Ratnikule!

Soovin kõike kaunist ja head peatselt algaval kevadel ja rahvarohket osa­võttu võistlustel ja palju võite. 10. märtsil toimuvad XIV MV lauatenni­ses, males ja kabes. Aprillis mälumängu, ujumise MV ja XXVI Jüriöö Jooks. Jüriöö Jooksuga alustame XII jooksu-, matka- ja kepikõnnisarja „Ole terve!". Jälgi reklaami!

NB! Vastlapäeva pildid üleval aadressil www.nagi.ee/photos/tahtvere­vald