Oma etteasteid tutvustati järgmiselt:

TORI TANTSIJAD

Tori segarühma juhendaja Alli

on oma eeskava kohta öelnud järgmist: "Meil nagu päris kava pole, aga üks tantsunumber on. Kuna soovitus oli vaadata Tori folkloori uues kuues, siis proovimegi seda teha. Kindlasti ütleksid folkloristid meie tantsu peale "Oi ajad, oi kombed!" ja lisaksid "Oi laulud, oi tantsud"."

TORI LAULJAD

Tori segakoori juhendaja Grete sõnas järgmist: "Tori inimestele on külla tulnud sõpruskoor Tambovist. Nende eestkõneleja on seltsimees Ain Mihhailovitš Rukelov." TORI LASTEAED

Tori lasteaia direktor sõnas järgmist oma asutuse eeskava kohta: "Meie kava nimi on "Tantsud ja laulud läbi aegade". Põimik vanasõnadest, lauludest ja tantsust läbi erinevate sajandite."

FOLKLOORIANSAMBEL SALME NAESED

Juhendaja Grete: "Kollast mina

armastan... Oh minu ellad eede vennad... Liugu, laugu..."

TORI PÕHIKOOL

Tori põhikooli direktor Pille ütles järgmist oma kooli eeskava kohta: "Meie folkloorikava kannab nime "Me hindame vana ja naudime uut". Esitamisele tuleb kandlepala "Ära lase väikest Jaani", ajas muutunud klassikalisi mõistatusi, videoklipp "Internett", kaasaegses tekstis lugu "Stoori oli selline..." ja pilt -"Eesti külalelu Toris 2050"."

SELJA LAULUSELTSING

Juhendaja Merike on öelnud järgmist oma eeskava kohta: "Meie kava nimeks võiks olla Naised, Mehed ja Kaera-Jaanid. See on põimik tuntud ja minu poolt tänapäevasemaks seatud eesti rahvalauludest."

Terve eeskava põimis ühtseks tervikuks folklooriansamble Salme Naesed. Peale folkloorikava lõppu said kõik osalised maitsta Maigi küpsetatud kaeraküpsiseid.

Suured tänud Tori vallavanemale Mart Vaiksaarele kena tervituskõne eest. Aitäh kõigile esinejatele ja pealtvaatajatele, kes olid tulnud osalema Tori valla folklooripäeval.

Kõike kaunist!