Sõidu eemärk oli koguda teadmisi koduleiva küpsetamisest. Eda koos oma abikaasaga tutvustasid meile valdusi. Saime teada, et see imearmas kodu oli olnud algselt hobusetall. Jutud räägitud asusime tööle kallale. Kõik said sõtkuda tainast ja küpsetamise protsessist osavõtta. Päev oli väga sisukas, ajasime meeldivalt juttu, jõime teed ja kohvi, sõime kooki ja maitsvat sooja leiba ning mängisime ALIAST. Täname teid südamest, et olite külalislahked!

Sõbrapäeva traditsioonide kohaselt külastab Tori Sotsiaalmaja igal aastal meie vallavanem Mart Vaiksaar. Tema huvitavat ja muhedat jutt võib kuulama jäädagi. Ta vastas heameelega ka küsimustale, mida rahvast huvitas. Vallavanemaga kohtumiseks ja küsimustele vastuste saamiseks olid aja leidnud mitte ainult Tori Sotsiaalmaja kliendid, vaid ka teised Tori elanikud.

Suured tänud sõber Mardile ja loodame, et meie traditsioon jätkub ka järgnevatel aastatel!

Sõpru muudkui tuli ja tuli. Suur rõõm oli järgmisel päeval kõigil, kui meile tuli taas külla Aita Puust Tori Põhikooli raamtukogust. Aita tuli meile sooviga lugeda sõprusest ja sellega seonduvaid luuletusi. Väga ilus ja armas oli see, et ka kliendid olid valmis ette lugema oma loomingut. See meeldis kõigile. Meie hommik algas sellega, et küpsetasime südamekujulisi vahvleid, mida pakkusime ka Aitale. Meeldivas ja mõnusas jutu ajamises möödus tunnike ja siis pidi Aita kahjuks minema, kuna teda ootati järgmises kohas.

Sõber Aita, oled meile alati oodatud!

22. veebruaril kohtume sõpradega kaugemalt. Sõidame Rapla Kultuurikeskusesse, kus toimub tantsuhommik ja saame suhelda, tantsida ja uusi tantsusamme õppida oma sõpradega üle Eesti.

28. veebruaril toimus meil järjekordne karaokepäev Pärnus. Sellest kirjutame pikemalt juba järgmises lehenumbris.

Õige sõprus on nagu tervis, mille väärtust tuntakse harva enne tema kaotust.