3 muna, 30 ml piima, 40 g juustu, soola, pipart
Täidis: 400g suvikõrvitsat, 50 g kanasinki, 2tl õli

Klopi munad lahti, lisa piim ning maitse järgi soola ja pipart.
Lisa riivitud juust. Täidiseks puhasta ja tükelda kõrvits ja kana ning kuumuta õli läbi.
Aseta täidis küpsetusplaadile ja vala omletisegu ühtlaselt peale.
Küpseta 180-190 kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni see on kuldpruun.

OA-HAKKLIHAKASTE

450 g veisehakkliha, 100 g sibulat, 170 g paprikat, küüslauku, 300 g tomatit, 400 g konservube, õli, pipart, tšillipulbrit.

Puhasta ja tükelda sibul ja küüslauk. Prae hakkliha kergelt kuumas õlis koos köögiviljadega.
Maitsesta. Tükelda tomat ja lisa kastmele. Kuumuta mõned minutid ning lisa oad. Kuumuta veel veidi ja maitsesta lõplikult.

KOHUPIIMAKOOK

Põhi: 200 g küpsiseid, 100 g võid

Kate: 500 g kohupiima, 300 g banaani, 25 g tärklist, 4 muna

Purusta küpsised ja sulata või ning sega need omavahel. Vala mass koogivormi ja küpseta 200 kraaadi juures 10 minutit.
Puhasta ja purusta banaan ning sega kohupiima sisse, lisa mustikad.
Lisa lahtiklopitud munaja tärklis. Vala täidis põhjale ja küpseta 160 kraadises ahjus 50 minutit.

HEAD ISU!