Neljapäeval, 9. veebruaril osalesid Mäetaguse suusatajad Kohtla-Nõmmel Ida-Virumaa argipäeva suusaõhtul, mis oli ühtlasi Richard Roodeni nimelise nelikürituse avaetapiks. Klassis M16-17 oli Argo Rebban esimene ja Marko Saatman kolmas, klassis M75 sai Jaan Surva teise ja klassis N35 Kristina Soukas kolmanda koha.

***

Pühapäeval, 12. veebruaril osalesid Mäetaguse suusatajad Kohtla-Nõmmel Piret Niglase auhinnavõistlusel suusavahetusega sõidus, medali sai Argo Rebban, kes oli klassis M18 kolmas.

***

Reedel, 17. veebruaril toimus Jõhvis sulgpalliseeriavõistluse etapp, kus noortest oli Marko Saatman kolmas, naistest oli kolmas Maarja Saatman.

***

Pühapäeval, 19. veebruaril osalesid Mäetaguse suusatajad Tartu maratonil, neist edukaimana sai Marek Peet 63 km pikkuselpõhidistantsil 187. koha. Poolmaratonil oli Argo Rebban 6. ja Marko Saatman 33.

***

Esmaspäeval, 20. veebruaril peeti Mäetaguse põhikoolis meeste võrkpalli rahvaliiga mäng, Mäetaguse SK - Sillamäe Ida-Balti 0:3.

***

Reedel, 24. veebruaril mängis kolm Mäetaguse sportlast Jõhvis segavõistkondade kolmevõistlusel, kus võisteldi võrkpallis, korvpallis ja saalihokis. Esikoha saanud võistkonna Viru Vägi koosseisu kuulus Mirko Kruusma, teise koha saanud SK Nova eest võistlesid Aleksander Listov (sai parima korvpalluri eriauhinna) ja Nikita Pavlov.

***

Pühapäeval, 26. veebruaril peeti Kohtla-Järve spordihoones Ida-Virumaa sporditeemalise mälumängumeistrivõistluste teine etapp, kus 2. koha sai Mäetaguse.

***

Teisipäeval, 28. veebruaril toimus suplusmajas Mäetaguse ujumise seeriavõistluse teine etapp. Oma klassis jätsid esikoha koduvalda Allan Vool (pildil), Ester Juuse ja Kai Lepik.

***

Kolmapäeval, 29. veebruaril viidi Mäetaguse valgustatud suusaradadel läbi esimest kordaIda-Virumaa argipäeva suusaõhtute etapp, kavas oli vabatehnika sprint. Meestest päeva teist aega näidanud Argo Rebban oli klassis M16-17 parim. Mäetaguse esindajatest said oma klassis teise koha Regina Poom ja Riho Keerme, kolmandad olid Meeli Heeringson ja Marko Saatman. Osalejate tänusõnad kuulusid ka rajameister Jaan Survale hästi ettevalmistatud radade eest.