„Koju toome kauba, kui tellimus on 20 kilogrammi ja rohkem," ütles firma juht Maie Türkson, kes müüb peamiselt Saksa firma Josera loomatoitu ja sööta. Mäetagusel registreeritud firmal on ka loomatoidukauplus, mis töötab Jõhvis kaubakeskuse Tsentraal maa-aluses parklas ja on avatud igal tööpäeval kella kuueni, laupäeval kella kaheni. Türksoni sõnul ei pea Mäetaguse inimesed kauba tellimiseks sugugi Jõhvi poodi sõitma, vaid saavad oma soovi ka telefonitsi esitada.

Peale lemmikloomade ja -lindude toidu on võimalik tellida kvaliteetsööta veistele, sigadele, lammastele ja hobustele ning toidulisandeid munevatele kanadele. Veel müüakse mitmesuguseid lemmikloomatarbeid.

„Josera tooted on naturaalsed ning nende hinna ja kvaliteedi suhe on hea. Meil on müügil ka superpremium'i kvaliteediga toitu, millel on tõesti soodne hind," rääkis Türkson. Tema sõnul on toitu võimalik osta ka kaaluga. Kõigil, kes soovivad pakutava toidu kvaliteediga tutvust teha, on võimalus saada toitu prooviks, lisas ta.

Türksoni sõnul sündis idee loomatoiduga kauplema hakata isiklikust vajadusest - nimelt otsis naine võimalust oma loomadele hea hinnaga kvaliteetset toitu osta. „Paar aastat ostsin Josera esindaja käest enda ja hiljem ka tuttavate tarvis, kuni tekkis mõte toiduga ise kauplema hakata," ütles Türkson.

Tellimust saab esitada ja infot küsida telefonil 334 9735 või 551 9998.