Turvatubade loomisest kuni tänaseni on paljud inimesed teinud turvatubades tööd, mis toob kaasa nii rõõmu kui kurbust, on tihti väga raske, kuid igati tänuväärne töö. Suured tänud turvatubade eestvedajale Helli Kaldale ning endistele ja praegustele töötajatele- Tiiu Heero, Helli Loigu, Airi Ojamets, Signe Värav, Varju Sokk, Valentina Purasson, Urve Kivisaar, Meelike Kadai, Ludmilla Ilves, Lea Ojamets, Ene Hellamaa, Lea Jõeloo, Ly Tuvi, Maia Liiv, Ilme Kotkas, Kadi Kalda, Kersti Tann, Marika Heinvee, Aili Krillo ja Nelly Janus.

Alates 1. aprillist korraldatakse Misso valla turvatoad ümber Misso Sotsiaalkeskuseks, kuna senine töökorraldus pole olnud kooskõlas seadustega ning vajalik on ellu viia mõned muudatused. Sotsiaalkeskus saab olema Misso valla hallatav asutus, mis pakub erinevaid sotsiaalteenuseid- eelkõige osutatakse eluaseme- ning koduteenust. Eluasemeteenuse puhul pakutakse võimalust sotsiaaleluruumi üürimiseks.

Koduteenust osutatakse eakatele või puudega isikutele, kes vajavad kõrvalist abi igapäevase eluga toimetulekul. Koduteenuse puhul abistatakse isikut igapäevaeluks vajalike tegevuste sooritamisel ja asjaajamisel ning enese eest hoolitsemisel.

Misso Sotsiaalkeskus jääb edaspidigi valla eakatele ja erivajadustega inimestele toimetulekut toetavaid teenuseid pakkuma.