Teise mänguperioodi esimestel minutitel õnnestus võrulastel juhtima minna. Varumeeste pingilt lülitus mängu hästi Rael Kalmus, korvi all oli mitmel korral täpne Mairo Padar ja vaheajale mindi väljakuperemeeste 49:41 eduseisus.

Teisel poolajal õnnestus vaid seitsme mehega Võrumaale mängima tulnud pärnakatel vahe paaril korral kolmepunktiseks kahandada, kuid enamaks külalistel jõudu ei jätkunud.

Võrulastest esitas hea partii Tanel Zupsman, kelle arvele kogunes 22 punkti. Padar panustas meeskonna punktiarvesse 17, Raido Raudsepp 16 (lisaks 8 resultatiivset söötu), Taneiko Robinson 15 ja Kalmus 10 punkti.

Vastaste parim oli 24 silmaga vahetuseta platsil rassinud Kris Killing, Rait Käbin viskas 18 ja Olaf Siigur 17 punkti.

Pärnu meeskonnal on nüüd tabelis üheksa ja võrulastel ühe vähempeetud mängu juures kaheksa võitu. Pärnul on mängida veel kodus Ambla SKga ja võõrsil TTÜ SKga, Võru meeskonnal aga pidada kolm kohtumist võõrsil: juba ülehomme Scanweld/Eesti Näitustega ning seejärel Audentese SG/Noortekoondise ja Paide Viking Windowga.

Kuna Pärnus kaotas Võru meeskond suuremalt (81:100), kui täna võitis, siis võrdse võitude arvu puhul on eelisseisus pärnakad.

Statistikat vaata siit.