Aasta tegu valis 645 inimest nii Järvamaalt kui kaugemaltki. Järva Teataja ajakirjaniku sõnul käis esi­kolmikus väga tihe rebimine ja nominendid kogusid pisut alla saja hääle, esikoht kogus 99 häält. Kui 2005 aastal Aas­ta Teo võitis Imavere Kõrts, siis olid hääletajad enamasti Imaverest, seekord aga oli hääletajaid üle Eesti.

Tunnustagem meie ini­meste tööd, et hakkama saa­di väga vajaliku teoga, mis ei jäänud märkamata ta teistele. Aitäh kõigile hääletajatele ja toetajatele.

Järvamaa teenetemärgi sai Imavere valla mees!

Järvamaa Vapimärgi nõu­kogu otsusega sai täna­vu maakonna kõrgeima autasu ette-võtja, Imavere Vallavolikogu esimees Mati Hõbemägi. Mati Hõbemägi pälvis maa-konna kõrgeima autasu maaelu ja ettevõtluse edendamise eest Järvamaal.

Ta on loonud ja üles ehitanud ettevõtte OÜ Mati Hõbemägi Eistvere Jahima­ja, mis on toonud tuntust Järvamaale nii Eestis kui välismaal. Palju energiat on ta panustanud tege-lemisele keskkonnakaitsega. Mati Hõbemägi on aktiivselt osa­lenud valla ettevõtjate koos­töös ning vallavolikogu tege­vuses. Järvamaa Vapimärki antakse välja alates 1998. aastast. Järvamaa Vapimärk on asutatud Järvamaale osu­tatud teenete tunnustamiseks ja see on maakonna kõrgeim autasu. Järvamaa Vapimärki annavad välja Järva maava­nem ja Järvamaa Omavalit­suste Liit Järvamaa elanikele, erandina ka Eesti ja välisrii­kide kodani-kele, kellel on eriti silmapaistvaid isiklik­ke teeneid Järva maakonna ees. Järvamaa Vapi-märgiga on eelnevalt autasustatud 31 inimest. Järva maavanem ja Järvamaa Omavalitsuste Lii­du juhatuse esimees andsid Järvamaa Vapimärgi Mati Hõbemägile üle 23. veebrua­ril Paide Kultuurikeskuses toimuval Eesti Vabariigi 94. aastapäeva kontsert-aktusel.

Imavere Vallavalitsus ja Järva portaal