Kes täpsemalt valla eelarve vastu huvi tunneb, soovitan lugeda valla veebilehelt, üldinfo alt leiate valla eelarvete lingi. Eelarve on seal koos seletuskirjaga ja igaühele arusaadavalt lahti kirjutatud koos 2011. aasta võrdlusega. Ka siin valla lehes on volikogu teadete all eelarve kokkuvõtvalt tutvustatud. Iga küsimus eelarve sisu kohta on meie poolt oodatud ja oleme valmis vastama.

Kui võtta eelarve 2012 kokku ühte lausesse, siis võiks öelda: „Kuigi tulud vähenevad ja kulud suurenevad, teeme jõukohaselt ja paremale tulevikule mõeldes investeeringuid."

Rannu valla avalike teenuste kvaliteet sõltub väga oluliselt elanike arvust, täpsemalt öeldes nende elanike arvust, kes on oma elukohaks rahvastikuregistris määranud Rannu valla. Pöördume taas iga pere, iga inimese poole, kes Rannu vallas elab, siin kinnisvara omab või siin avalikke teenuseid kasutab - palun kontrollige, kas teie elukoht rahvastikuregistris on Rannu vald. Seda saab teha interneti teel www.eesti.ee või küsida vallasekretärilt telefoni teel või e-kirjaga. Kui ei ole, siis elukoha registreerimiseks on vaja ainult arvutit, internetiühendust või paberit ja loomulikult usku, et igaüks meist saab siinset elukeskkonda ise ka veel paremaks muuta.