Spordipreemia

I Anette Traks, II Joanna Saar,

III Keitlyn Kruus

Hariduspreemia

I Mirjam Grosberg, III Merlin Grosberg, Kristin Klaus, Rainer Grosberg

Kultuuripreemia

I Gertrud Pleksner, III Ronlad Reinvald

Anette Traks võtab vastu I spordipreemia Foto: M.-K. Annamaa

Anette Traks võtab vastu I spordipreemia. Foto: M.-K. Annamaa

15. veebruarini said kõik soovijad hääletada Haaslava valla Hea Tegu 2011 poolt. Enim hääli sai Roiu- Sillaotsa kergliiklustee valgustuse rajamine, teise koha saavutas Sillaotsa Kooli 245. juubelipidu ning kolmanda koha vääriliseks peeti Avo Samarüütli valimist Aasta põllumeheks.

Tartu maavanema Vabariigi aastapäeva pidulikul vastuvõtul anti üle Avo Samarüütlile ka Tartumaa teenetemärk Tartumaa Kuldne Tammeoks. Tunnus-tus antakse igal aastal kolmele inimesele, kes on panustanud silma-paistvalt Tartumaa kultuuri, majanduse või elukeskkonna arengusse. Nominandiks esitati ka Haaslava Meeskoori dirigent Kalev Lindal, kes aktusel ära märgiti.

Spordivaldkonnas on meie valla noored aastat tublisti alustanud. 2012. aasta Tartu linna meistrivõistlustel kreeka-rooma maadluses saavutas oma vanuseklassis esimese koha Sillaotsa Kooli õpilane Anette Traks (naiste-arvestuses kuni 63 kg). Eesti Meistri-võistlustel kreeka-rooma maadusluses võitis kolmanda koha oma vanuseklassis Sillaotsa Kooli õpilane Rainer Grosberg.

3. märstil sõideti Räpinas talikrossi Eesti Meistrivõist luste vi imane etapp. Haaslava valla poistest olid võistlustules MX2 jun klassis Henri Roosiorg, kes krooniti ka Eesti meistriks. 85 cc klassis tuli hõbedale Henri noorem vend Hardi Roosiorg. Suurepäraseid tulemusi on poisid näidanud ka varasematel aastatel, kuid kindlasti on elu parimad sõidud veel ees. Suvel plaanivad poisid kaasa sõita kõik Euroopa meistrivõistluste etapid. Praegu teevad nad treeninguid koguni Belgias.