Aprillis võtsime juba kolmehäälsete lauludega osa vokaalansamblite päevast Viljandis. Toona oli ansamblis lauljaid seitse ja nii on see jäänud siiani. Neli praegust lauljat on laulnud 15 aastat. Nime Meenutus valisime ansamblile 1998. aasta sügisel. Miks Meenutus? Sest oleme eas, kus rohkem meenutatakse, kui mõeldakse tulevikule.

Naisi juhendades olen enam-vähem selgeks õppinud noodikirja ning seadnud väljavalitud laule kolme- või neljahäälseks.

Repertuaari oleme saanud meeldivaid laule lindistades, aga ka vokaalansamblite päevadel Valgamaal ja Lõuna-Eestis tähelepanelikult kuulates. 2005. aastal Missos saime üheksa ansambli hulgas 2. koha.

Möödunud aastal saime Valgamaa vokaalansamblite päeval Tsirguliinas esikoha ning meid saadeti edasi Missosse, kus esinesid kolme maakonna parimad ansamblid eri kategooriates. Need on olnud meie parimad saavutused. Oleme esinenud seal, kuhu kutsutakse, keskmiselt 9-12 korda aastas.

Täispikad kontserdid olid 2002. ja 2007. aastal vastavalt 5. ja 10. aastapäeva puhul.

Kroonikat olen pidanud algusest peale. Seal olen kirjutanud: "Pärast kontserti nägin naisi sukkades kõndimas - jalad tulitasid. Keegi ei kurtnud, kõik õhetasid rahulolust. Vahvad naised, kelle keskmine vanus on 74,5 aastat!"

Kõik lauljad käivad kohusetruult proovidel. Laulame, et mitte kodus konutada, et tuju oleks hea ja et okas ei kasvaks kurku. Me lausa ootame prooviaega.

Meie moto on ansambli nimilaulu "Meenutus" refräänisõnad: Me laulame hommikul ja päeval, õhtul, kogu pikal eluteel. Ma vajan laulu nagu leiba, õhku, laulaks aina veel ja veel.

Tänavu maakonna vokaalansamblite päeval saavutas naisansambel Meenutus seenioride kategoorias Tõrva meesansambli järel 2. koha.

Oma 15. aastapäeva tähistas Meenutus 25. märtsil Tõrva kultuurimajas suure juubelikontserdiga.