„Ma olen teie üle uhke, isegi kui me kaotame ning saame neljanda koha," kõlasid abitreeneri sõnad lastele enne viimast mängu. Me olime just valusalt kaotanud mängu Viljandi Tulevik 1. meeskonnale 0:1 (B alagrupi võitja) pääsemaks võistlema I koha eest. Seljataga oli viis rasket mängu ning ainuke mõte, mis sellel hetkel poiste peas trummeldas oli: „Me tahame karikaga koju minna, me ei anna alla." Kõlas vile, tundsin kuidas süda lõi järjest kiiremini ning kiiremini, me peame võitma. Olime väsinud, kuid ka vastased olid väsinud. Kaitse tegi suurepärast tööd ning meie ründajad mängisid üha enam ja enam vastase värava alla ning siis see juhtus, pall maandus meie ründaja Kareli tugevast löögist vastase väravavahi selja taga. Poisid hüppasid rõõmust platsil, see oli meie võimalus. Võtsime kiiresti kaitsepositsioonid sisse ning mäng algas taas, kuid me olime vastase murdnud. Väsimus oli kui pühitud, enesekindlus leitud ning mäng käis uuesti Suure-Jaani United 2003 värava all. Nurgalöök, Dimoni pealelöök ning pall on taas vastase väravas. See oli meie mäng, meie mäng, me teadsime sellel hetkel, et vastasel on Võnnut väga raske võita. Sekundid jooksid, jooksid armutult vastase jaoks ning kõlas lõpuvile. „Me võitsime!": hüüdsid poisid ning kallistasid üksteist.

Uhke tunne oli, kui meie lapsed seisid kõrvuti auhinnatseremoonial suurklubide Viljandi (II koht) ning FC Valga Warrior (I koht) kõrval.

Meie meeskonda kuulusid:

*Dimon Tikerbär, kes tegi suurepärast tööd ründes. *Andri Juhkam, ründaja, kes lõi meie meeskonnas kõige rohkem väravaid ning keda tunnustati väikese karikaga. *Karel Kaldjärv, meeskonna kapten, kes näitas vastastele, kui kiiresti ja hästi Võnnu poisid suudavad mängida. *Gabriel Avi ning Reigo Znamenski, kes tegid rasket ning väga tublit tööd kaitses.

*Siim Lastik ning Ken-Cardo Puustus, kes olid väga tublid vajalikul hetkel ründes.

*Ning meie suurepärane väravavaht Sander Irval, kes hoidis „puuri" peaaegu puutumatuna. Terve turniiri vältel löödi meile ainult üks värav.

Meie mängude tulemused:
Võnnu SK - Valka 0-0 Võnnu SK -Viljandi Tulevik2 3-0 Võnnu SK -Suure-Jaani United 2003 0-0 Võnnu SK - FC Otepää 2-0 Võnnu SK - Viljandi Tulevik 1 0-1 Võnnu SK - Suure-Jaani United 2003 2-0

Meie esimene karikas leiab oma aukoha Võnnu Keskkoolis teiste karikate kõrval, kus on seda võimalik alati vaadata! Teel koju hoiti vaheldumisi karikat oma käes, imetleti, oldi uhked!

Tahan siinkohal öelda suured tänud Margus Mäele, kes on meie lastega väga tublit tööd teinud. Aitäh lastevanematele, kes on meid toetenud.

See oli meeskonna töö, see oli meeskonna võit.
Trennis näeme :)