Vastlakombed räägitud ja soojad riided seljas, kogunesime õue, et ühises ringis laulda koos õpetaja Marega üks ilus ja lustlik vastlalaul. Õuealal olid õpetajad Virve, Terje ja abi Moonika moodustanud kolm mängukeskust, kus oli võimalik tutvuda erinevate vastlapäeva mängudega ja neid ka kohe järgi proovida.Et mängud sujuksid nii suure lastehulgaga tõrgeteta , selleks aitasid kaasa Meribeli ema ja Kaspari ema.

Kohe kohe jõudis kohale ka laste suurim lemmik, hobune oma perenaise Virgega ja siis läks lahti tõeline vastlapäev.

Hobusõitu alustasid väiksed Oravakesed. Ilm oli imeilus ja päike paitas sõitjate palgeid.

Suuremad lapsed mängisid võidu kõiki pakutavaid mänge:

1.Liulaskmine kelguga ja samas tuli visata käbi läbi rõnga. Seejärel sai proovida kelguga sõita läbi rõnga, mis tundus poistele üks põnev katsumus. Seda juhust ei jätnud katsumata ka meie Ristel, kes liugles veatult läbi rõnga.

2. Seale saba taha mäng oli naljakas, sest kinniseotud silmadega tuli leida sabale õige koht.

3.Täpsusvisete harjutamine liikuvasse korvi-mäng tekitas hasarti uuesti proovida.

4. Kerimisvõistlus oli paljude poiste lemmikmäng, sest siin sai oma osavate käte kiirust näidata .

5.Kassi ja hiire võidujooks- osad lapsed olid hiired, kes püüdsid oma nöörist saba kaitsta ja mitte langeda kassi ohvriks

Mängude vahel said kõik lapsed hobusega sõita ja tänada hobust maitsva leiva ja porgandiga. Hobuse perenaine Virge rääkis lastele lugusid oma hobusest ja kiitis meie tublisid lapsi. Järgmisel aastal ootame me jälle neid endale külla.

Olime kõik päris väsinud, kui toa poole astusime. Toas ootasid meid hernesupp ja vastlakuklid, mida sel aastal oli palju rohkem, sest Chanetti ema oli neid veel juurde küpsetanud.

Päeva lõpetuseks jagasime kõikidele osavõtjatele kaela vastlapäeva tunnusmärgi-vastlakukli. Ilusad kaelaehted valmistas meie õpetaja abi Marin. Suured tänud talle!

Mis pidu see on , kui poleks midagi head näksida!. Kõik rühmad said ka väiksed maiustustekotid. Täname kõiki meie rühma tublisid emmesid ja issisid.

Oli vahvat vastlapäev!