Pool suurest hiina kapsast, 1 väike purk konservmaisi, 1 suitsukanakoib, 1 väike pakk kartulikrõpse, oliivõli, majoneesi.

Haki kapsas ja tükelda kana, sega juurde kurnatud mais.
Lisa õli ja majonees (nii vähe et läbisegatud salatis poleks teda näha). Lõpuks lisa krõpsud.
Sega ja serveeri kohe, sest seistes lähevad krõpsud pehmeks. Salati maitse sõltub sellest millised krõpsud valisid.

KINGSEPA LÕHE

1 kg värsket kilu,1 l vett,5 sl soola, 5 sl äädikat,1 sl suhkrut, 1 sibul, soovi korral oliivõli.

Pane roogitud kalad soola, äädika ja suhkruga maitsestatud vette. Lase seista umbes ööpäev.
Võta selgroog välja ja lao fileed vaheldumisi hakitud sibulaga purki. Peale võid valada veidi oliivõli. Hoia külmas ja maitsma hakka paari päeva pärast.

ŠOKOLAADIPESAD

225 g šokolaadi, 50 g võid, 2 sl kuldsiirupit, 100 g maisihelbeid, 30 šokolaadist minimuna, paberist muffinialused. 

Aseta 10 paberalust muffinipanni vormidesse. Murra šokolaad kastrulisse, lisa sinna ka või. Nirista peale kuldsiirup. Kuumuta väiksel tulel kuni mass muutub ühtlaseks. Võta tulelt ära ja vala sisse hommikusöögihelbed ja sega. Täida paberalused seguga vajutades lusikaga keskele auk. Säti aukudesse minimunad ja tõsta pesad külmikusse tunniks ajaks tahenema. Eemalda paberalus ja head isu.

HEAD ISU!