Kui nüüd vastastikused tervitused tehtud, külalistel meened ja plaadikook üle antud, läks tantsuks lahti. Nüüd said „leevikesed" oma värve, sarmi ja õpitud tantsutehnikat demonstreerida. Tantsujuhi Tiiu Tomei ilmest ja vaatajate aplausist võis järeldada, et asi läks korda.

Vahepeal tutvustasid kultuurijuhid Külliki Evisalu ja Terje Kaur ning eakate patroon Aime Põlts oma tegevuskavu ja tulevikuvisioone. Sotsiaalministeeriumi spetsialist Marina Runno selgitas aktiivse vananemisega seonduvaid küsimusi. Vallavalitsuse esindaja Maiu Kalmus oli nõuandeks käepärast võtta. Kui esimesed kohvilauajutud räägitud, kuulati akordionimuusikat, löödi tantsu kaasa ja mängiti liikumismänge. Lõbusaks vahelduseks olid endise Pirgu külavanema Mait Raidi naljalood ja suupillimäng. Nii see pidu otsa sai. Oleme jälle rikkamad uute kogemuste, värskete mõtete ja ootuste võrra.

Eelteateks: järgmine kokkusaamine on 13. aprillil; aprilli lõpus on võimalus minna Toompea lossi külastama; 12. mail toimub hooja lõpupidu, siis tähistame emadepäeva.