Antsla Muusikakooli kontsert-lõpuaktus toimub reedel, 25. mail 2012 kell 15.00 Antsla Kultuuri- ja Spordikeskuse saalis.

2011.-2012.õppeaastal õpib Antsla Muusikakoolis 5 6 õ p i l a s t , k o o s ettevalmistus-klassi ja lisaaasta õpilastega. Neid õpetavad 9 õpetajat: Olesja Voronjuk - klaverieri-ala, muusikalugu, kontsertmeister; Annely Kaasla - klaverieriala; Olga Krivtsova - klaverieriala; Toomas Kaljuver - puhkpillid, muusikalugu, orkester; Mart Margus - kitarrieriala; Virge Ventsel - viiulieriala, muusikalugu, kontsertmeister; Kadri Lepasson - pärimusmuusika; Cathlen Aidla - akordionieriala, ettevalmistusklass, mudilaste lauluring; Ene Jõgi - flööt, solfedžo, rivitrumm.

Õppevorme on kolm: põhipilliõpe, huviõpe ja vabaõpe. Erinevad nad õppekavade ning õppemaksu poolest. Õppeaeg on 7 aastat. Ootame õpilasi ettevalmistusklassi (10) ja I klassi (10). Eelistatud erialad on viiul, akordion ja kõik puhkpillid. Puhkpille on võimalik õppida ka lisapillina, et saaks osaleda kooli orkestriklassis. Oodatakse lapsi vanuses 6-10 a.

Antsla Muusikakooli vastuvõtukatsed on 28.-29. mail 2012 kell 13-17, (et õpetajad saaksid planeerida oma sügisesi koormusi).

Lapsevanem saab avalduse täita koolis, vajalik sünnitunnistusest koopia. Sügisel vastuvõtukatseid EI OLE (ainult vabade kohtade olemasolul kuulutatakse välja sügisene lisavastuvõtt).

Ettevalmistada on vaja üks laul omal vabal valikul, millele lisandub rütmika- ja musikaalsuskatsed.

Ootame Sind, väike muusikahuviline!

Info tel 5329 2690 või muusikakool @antsla.ee või Antsla Muusikakool, Kooli tee 19.

Ilusat kevadet!