Marilin: Soovin minna Tartu Tervishoiu Kõrgkooli õppima füsioterapeudiks või õeks. Raul: Minu tee peale gümnaasiumi viib Tartu Üli­kooli loodustehnika teadus­konda. Ei ole aga veel kindel, kas hakkan õppima arvuti­tehnikat või keskkonnateh­noloogiat. Age: Soovin min­na õppima Tartu Kutsehari­duskeskusesse juuksuri eri­alale. Liisi: Tartu Kõrgemas­se Kunstikooli. Jürgen: Soo­vin minna Tartu Ülikooli kehakultuuri õppima. Liisi: Loodetavasti Tallinna Üli­kooli matemaatika erialale. Andre: Plaanis on minna edasi õppima Võrumaa Kut­sehariduskeskusesse põllu­majandust. Liis: Plaanin minna Tartu või Tallinna Ülikooli matemaatikat õppi­ma. Karel: Kavatsen minna ajateenistusse.

Veel nimetati edasiõppi­miskohtadena Tartu ja Pärnu Kutsehariduskeskust, lennu­kolledžit, G. Otsa nimelist Tallinna Muusikakooli, Tartu ja Tallinna Ülikoole.

Erialadest toodi välja päris mitmel korral juuksuri ja hotelliteenindaja eriala, mehhatroonika, IT-eriala, rakendusarhitektuur, psüh­holoogia, inglise keel ja kultuur, rütmimuusika, laul­mise ja kitarri eriala, riigi­teadus, majanduseriala. Ühel juhul oli plaan minna ka aastaks Austraaliasse, kui koolidesse sissesaamine eba­õnnestub.

Soovime kõigile abitu­rientidele unistuste ja soo­vide täitumist!