Oma kollektsioone esitasid esimesena „Futuristliku moe" disainerid Liisi Anzov ja Maarja Ots, kelle modellide seljas võis näha helmeid, sulgi, karusnahka, kette ja metslooma sarvi. „Bubble gum gothic style" tõi lavale Gerli Kõivust inspireeritud Kedi Urbaniku ja Annemai Haraku sini-must-valge kollektsiooni. Aplausi ja pulbiku sooja vastuvõtu sai Krista Noore etteaste, mis oli kevadiselt armas. Mitmete õhtukleitidega esindasid „Punase vaiba gala" kategoorias oma loomingut Maarja Ots, Annemai Harak, Maria Hommik, Evelin Veinberg, Anna- Liisa Soe ja Relle Undrus. „Vormiriietuse" kategoorias oli rõõm näha laval ka meesmodelli Sandra Kroonmäe teksadest ja rahvariietest inspireeritud kollektsioonis ning Mari-Liis Kõivu valget vormikleiti. Fantastilise etteaste andsid külalised moekonkurssi Moeke 2012 finaalis vanemas vanuseklassis osalenud kollektsiooni „Värvide mäng" esitanud modellid, kelle riietuses olid vikerkaarevärvid ja kostüüme kaunistasid tühjad õhupallid.

Kava jätkus kategooria „Retro läbi 21. sajandi" etteastega, kus poodiumile astusid Liisi Anzovi, Sandra Zimmermanni ja Kedi Urbaniku kollektsioonid, milles oli klassikalist ilu ning hipilikku ja vallatut retrot.

Publiku lemmiku valimiseks astusid lavale taas kõik modellid ja žüriil oli aeg minna otsuseid tegema, senikaua võisid saalis olijad nautida muusikat, mida esitasid Marek Pant ja Annika Pant.

Žüriil tuli 11 noore disaineri ja 25 modelli seast valida parimaid, kus otsutavaks sai lihtsus, kvaliteet, fantaasia, harmoonia, julgus ja detailid. Peavõiduks sai noor disainer võimalus veeta päeva koos moekunstnik Tiina Talumehega tema stuudios.

Noorte omaalgatuslikkust toetava programmi läbi on Antsla noored hakanud rohkem oma ideesid teostama ja loodetavasti on sellised ettevõtmised eeskujuks ka kõigile teistele noortele.

MOESHOW TULEMUSED:

· Peavõit - Liisi Anzov

KATEGOORIA AUHINNAD:


· „Futuristlik mood" - disainer Liisi Anzov
· „Bubble gum gothic style" - disainer Kedi Urbanik
· „Punase vaiba gala" - disainer Maarja Ots
· „Vormiriietus" - disainer Sandra Kroonmäe
· „Retro läbi 21. sajandi" - disainer Sandra Zimmermann

ERIAUHINNAD:


· Publiku lemmik - disainer Kedi Urbanik
· Parim modell - Maria Hommik
· Parim soeng - autor Liisi Anzov
· Parim meik - autor Birgit Tell