Suurt huvi pakkus juuksurite õpituba, kus kogu päeva jooksul oli võimalik näha videoprogrammi uutest soengutrendidest, lõikustest ja juuksehooldusvahenditest. Samal ajal valmisid põnevad patsisoen­gud koos õpetussõnadega meistrite toas. Ja mitte ainult! Tehti mõned lõikused ja ka pidulikud soengud, mis praegu huviorbiidis ja kandjat veelgi kaunistasid.

Fruktodisaini ehk söödavate kaunistuste valmistamise õpituba kutsus neid, kes soovisid igapäevastest köögiviljadest lõigata lihtsaid ja kauneid garneeringuid. Süüakse ka silmadega ja vahelduseks on tore peolauale teha lilleseade asemel köögiviljadest või puuviljadest seadeid. Toimekad õppurid katsid päeva lõpuks kaunilt disainitud puu- ja juurviljadest peo­laua. Uskuge või mitte, aga nii mõnigi söödav iludus jäi proovimata sel lihtsal põhjusel, et ei jagunud südant loodud ilu lahti lõigata. Meisterli­kud kaunistused said melonid, õunad, pirnid, arbuusid, kurgid, tomatid, porgandid, kartulid, viinamarjad jne. Välja tuli üks suur lilleaed.

Ilu ei panda patta? No pannakse ikka küll! Seekord panime kartuliroo­sid hoopis ahju. Öeldakse, et maitse üle ei vaielda, vaid kakeldakse ... Meil kakluseks ei läinud, sest kartuliroosid maitsesid ülihästi ja kui ilusad nad olid!

Aga enne veel, kui pidurooga maitsta saime, tulid üllatuseks naispe­rele saali noormehed lillekimpudega, et jagada igale osalejale kevadine õis, ning peagi oli kogu seltskond helide lummuses. Saksofoni- ja kitar­rihelide saatel kõlasid kaunid armastuslaulud elavas esituses.