Peosaal täitus värvilisi triibukostüüme ja vallatuid mummukleite kandvate pidulis­tega. Kui keegi julges veidi tagasihoidlikum olla, seisid härrad Triip ja Mumm selle eest, et värvilisi mummusid jaguks iga peokos­tüümi juurde ja kas või nina peale. Eks ted­retäpidki löövad päikese käes särama!

Kevadpeo alguses tervitasid peojuhid kõiki kevadise luuletuse ja tervitustant­suga. Suur teretamine sai hoo sisse ja ühi­selt lauldi ka regilaulu "Teretuslaul". Eest­lauljad Meeli, Mare ja Teele ees ning, nagu regilaulu puhul ikka, kõik teised järel. Meeli Õunap on "Teretuslaulu" sõnade autor.

Mummu-triibu pidu lõppes pärast südaööd vaheldumisi tantsu (ansambel Pärtin Bänd Tartust) ja isetegevuskollek­tiivide etteastetega. Meiega liitus aktiivne Tõrukese pere, kelle etteaste oli säravalt päikeseline ja otse loomulikult vallatult mummuline.

Tänan tantsukollektiivi Ringiratast sega- ja naisrahvatantsurühma, Atsalama segakoori, puhkpilliorkestrit, RemiXi nais­rühma, rahvamuusikaansamblit ja nende väga tublisid juhendajaid hoogsate ning üllatavate etteastete eest!