Esimene aasta Misso valla juhtimisel on läbi saanud ning järgmiseks aastaks antakse üle-setomaalise noorsootöö juhtimine üle Meremäe vallale, kelle juhtida on ka SVL-i üle-setomaaline koostöö. Meremäe valla noorsootöötaja Anne Palu sõnul liigub järgmisel aastal fookus noorsootöötajatelt noortele endile. Olulisteks teemadeks on noorteteema jõudmine Setomaa arengukavasse, noortevaheliste suhtlusvõrgustike teke, noorte vajaduste ja soovide kaardistamine. Üheks eesmärgiks on ka kõik Setomaa valdade noortekeskused/klubid liita üle-eestilise Avatud Noortekeskuste ANK võrgustikuga, mis võimaldab lihtsamini ühisüritusi korraldada ning loob mitmekesisemad võimalused noorsootööks kohalikul tasandil Hetkel on liikmed Misso ja Meremäe.

Noorsootöö üleandmiseks korraldatakse 30. aprillil 2012 (algusega kell 18:00)üle-setomaaline üritus Misso rahvamajas, kus peategelasteks on noored ise. Noored esinevad üksteisele ja näidates, millega erinevates valdades tegeletakse. Üritusel näidatakse ka 4 valla noorsootöötajate ühisideena ning Värska noorte abiga valminud videot, mille eesmärgiks on teadvustada väärarusaamasid ning võimaluste ja vajaduste mittevastavust noorsootöös Setomaal. Muusikat teeb üritusel Seto pärimusmuusika ansambel Klapp ning Taarka Pärimusteatri noortestuudio. Selleks, et rõhutada Setomaa valdade avatust ning koostöötahet ka väljaspool Setomaad, kutsutakse üritusele külla ka kõikide naabervaldade noortejuhid koos oma noorte esindajatega.

Ürituse toimumist toetab Setumaa kultuuriprogramm ning noored tänavad ka mitmed Setomaal tegutsevaid ettevõtteid, kes üritusele või noorte muude projektide toimumisele on kaasa aidanud AS Värska Vesi, OÜ Kimeko, Salusaare talu, OÜ Pipu, MTÜ Kolme Kandi Klubi, MTÜ Mikitamäe Ettevõtjate Klubi, OÜ Blancenserv Grupp, MTÜ Prastuli Selts.