Tuuli Kopli
„näppis" kitarri, viiuliõpetaja
Sirje Müller
„törtsutas" klarnetit ning klaverispetsid
Eugenija Kirss, Sirje Subbe-Tamm
ja
Tiiu Treufeld
üritasid akordionist helisid võluda. Ning tuli välja küll, mõnus oli kuulata!

Muidugi ei puudunud ka Saku publiku hulgas juba oodatud-armastatud pedagoogide rokkgrupp Kutsuge Kobraks Üksteist: kitarri mängisid Tauno Valdna ja Vallo Mänd, löökriistu Mart Süda ja Daniel Julle. Solistid olid muidugi Veronika Tamm ja Tuuli Kopli, kelle oskusi kuulajad ennegi imetlenud. Kuid laulis ka - oh üllatust! - Daniel Julle. Ja suurepäraselt laulis. Saladuseloori alla jäi kostüümikunstniku nimi. Kahju! Ansambli liikmed võiks moekunstniku isiku siiski avalikustada, kindlasti oleks nii mõnelgi vallaelanikul soovi ja põhjust talt nõu küsida.

Eelmistest aastatest juba tuttavaks saanud üritusele lisas uut nägu ansambel Admire ehk Maria Kohv, Harry-Karl Lepp, Martin Järva ja Otto Jõeleht. Õpilased esinesid sel kontserdil esmakordselt. Ja mis vahva, ka neist oli vähemalt ühel kaasalööjal vale pill: Harry-Karl Lepp on muusikakooli kontsertidel siiani akordioni mänginud.

Ilmselt hakkas publik kohe pärast ürituse lõppu uut kontserti ootama. Loodetavasti näeb vale pilliga esinejaid ka järgmisel aastal.