Kohila trupp Bande esitas Kaari Sillamaa muusikali „Puujala ja Ükssilma sõda". Julge pealehakkamine oli pool võitu ning esitatu pälvis ka žürii tähelepanu. Allakirjutanule jäid veel meelde Rapla Teatritegemise Seltsi sürrealistlik „Roosalinde saatus", Hageri näitetrupi H.H.H. lavastus „Iiahi sünnipäev", millesse oli ka päevakajalisi teemasid sisse põimitud ja kergelt sürrealistlikku vürtsi lisatud.

Üpris omapärane oli Kivi-Vigala rahvamaja näitetrupi Sõbra Vägi tõlgendus Andrus Kivirähki „Rehepapist", kuid osalejate poolehoiu võitis hoopis Kodila näitetrupi esitatud Jaan Tätte „Latern".

Kuimetsa näitetrupp esitas festivalil Margus Oopkaupi lühinäidendi „Kosjad", mis trupi meeldivaks üllatuseks pälvis žüriilt ainult kiidusõnu.

Ahti Rajasalu osatäitmine selles lavastuses pärjati parima meesnäitleja tiitliga.

Festivali parimaks lavastuseks kuulutati Purku Näitemängusõltlaste Seltsi UrmasLennuki „Boob teab". Žürii esimees Margus Mikomägi kiitis kõiki osalejaid ning märkis ära aasta-aastalt paremaks muutuvat näitlemisoskust ja lavastuste taset. Järgmise aasta festivali korraldamisõigus anti uustulnukale - Järvakandi Kultuurihalli näiteringile. Festivali lõpetas teatriball, kus sai Vladimir Võssotski juhendatud jazz-bändi muusika saatel jalga keerutatud ja ka järgmiseks hooajaks plaane tehtud.