Võistkond Orhidee liitus meie üritustesarjaga kolmandal korral ja sai kahele eelpoolmainitule rivaaliks. Kuni seekordse mänguni ei õnnestunud neil napi punktide vahe tõttu kordagi esimeseks tõusta. Sellekevadisel mälumänguõhtul oli võistkonnal Orhidee õnne ja nad saavutasid esikoha.

Meie üritusest on mitmel korral osa võtnud ka Kuudeküla võistkond ja ühel korral oli kohal ka Tusti võistkond. Kiita tahaks ka oma küla noori, kes järjest julgemalt tulevad osalema ja on alati tublid olnud.

Väga tore on meil üritust korralda ja Kai Oidermaal küsimusi ette valmistada teadmisega, et seda õhtut oodatakse. Eks ole selline tore üritus ka külasid ühteliitvaks sündmuseks. Ühisüritusi naaberküladega võiks palju rohkem olla ja kindlasti ongi traditsioonid ja jätkusuutlikkus need, mille abil me seda üheskoos edaspidi ka suudame. Meie sügisesel juubeliüritusel on rõõm kohtuda kõikide naaberkülade võistkondadega.

Aitäh ka Kaile küsimuste otsimise ja õhtute läbiviimise eest. Osavõtjate suur aplaus kutsub teda ikka jälle tagasi järgmist õhtut läbi viima.