Arvan, et Saduküla koolis, mis on praegu oma ajaloo väikseima õpilaste arvuga, on küll soodus aeg iga lapse vaimseks arenguks. Õpetajal on võimalus individuaalselt tegelda iga õpilasega, jälgida iga arengut. Arenguvestlustel selle analüüsiga just praegu tegeleme.

29. märtsil osalesime Palamusel algklasside teadmistepäeval. Meilt kogu kool ja teistest esindused tublimatest. Aga vahel on ka võrrelda tore. 31. märtsil võtsime osa Tartumaa laste XIV folklooripäevadest Puhjas.

Sellised kohtumised võimaldavad meie suhteliselt väikeses suhtlusringkonnas tegutsevatel õpilastel end võrrelda ja suhelda laiemalt omaealistega. Suurematesse kollektiividesse sisseelamine peaks siis kujunema samuti lihtsamalt.

Kuigi vanavanemate päeva tähistatakse kalendrijärgselt sügisel, kutsume meie vanaemad, -isad kooli kevadehakul. Nii ka sellel aastal. 5. aprillil pakkusid nii õpilased kui ka lasteaialapsed neile väikese kontserdi. Peale seda veedeti aega ühistegevuses ja puuvilju maitstes. Mais toimuvad traditsiooniline kevadkontsert, jalgsimatk ning spordipäev.