Peo teemaks on AASTARING. Eestis on neil erinäolist, muutliku meelega, põ­nevat ning inspireerivat aastaaega. Järle­pa, Juuru, Kaiu ja Ingliste lasteaedade lauluõpetajad on kokku pannud toreda kava rikkalikust lastelauluvalikust - on väga palju uusi laule, on äratundmisrõõ­mu pakkuvaid ja kaasa laulma innusta­vaid laule. Kindel on see, et need laulud tulevad südamest ja lähevad südamesse.

Sellel aastal oleme kaasanud Emade Kohviku, lisades natuke heategevust oma üritusse. Juuru Valla Emade Ühenduse poolt valmistatud kookide ning suupis­tete müügist saadud raha läheb raskesse olukorda sattunud perede toetamiseks.

Lastele teeb ka seekord rõõmu Pilapood. Ja üllatus ei jää tulemata!

Kallid vanemad! Lapsed on aasta jook­sul selleks peoks tublisti valmistunud, lau­lud ja tantsud selgeks õppinud ning oota­vad väga võimalust kõike seda teiega ja­gada. Tulge perega peole, võtke vanava­nemad, tädid-onud ja sõbrad ka kaasa - kinkige endale ja lastele see ilus kevad­päev!

Pidu algab kell 12.00 rongkäiguga ja kestab orienteeruvalt poolteist tundi. Pärast laulupidu, kell 14 on kõik oodatud HAKUKEse juures toimuvale Järlepa kevadlaadale.

Kohtumiseni laupäeval, 19. mail kell 12 Järlepa laululaval!